Antena Meniu Search
x

Video Dinozauri, animale de fermă și trenulețe pentru plimbări. Ingredientele unei zile reușite pentru cei mici

Distracție în stil american pe Valea Dinozaurilor! Mii de copii s-au bucurat de primele zile ale verii la poalele Retezatului, în cel mai nou parc tematic din Ardeal. Pe lângă zecile de replici ale dinozaurilor, micuţii găsesc aici tot felul de provocări, de la ponei numai buni de călărit, la trenuleţe pentru plimbari şi cel mai lung traseu prin copaci. Proprietarii au adus din Statele Unite o mulţime de alte jocuri.

de Redactia Observator

la 06.06.2022, 09:55

Vezi și

Parcul dinozaurilor este amenajat pe spaţii largi, în aceeași zonă unde, cu zeci de milioane de ani în urmă, trăiau dinozaurii pitici din Ţara Haţegului. Proprietarii au adus aici peste 20 de replici solide care să reziste micuţilor. Copiii găsesc şi alte provocări. De plidă, trenuleţul haios care te plimbă peste tot.

Florin Ianc, administratorul parcului: "Noi venim din America, am copiat ideile din afară și am adus jocurile din afară. Am adăugat astăzi încă trei replici de dinozauri, un schelet, și avem în acest moment undeva la 22."

La fiecare pas, găseşti un nou motiv de distracţie. De la poneii care pot fi călăriţi, la traseul provocator prin copaci care dă emoţii copiilor şi părinţilor deopotrivă.

"Îmi place că e lung şi nu se termină."

Pe acelaşi subiect

"Cum e aici?"

"E greu."

"De ce? Că tremuri și te ține în suspans."

"Am avut multe distracții. Este un loc special pentru ei, acum majoritatea dintre ei sunt la tiroliană."

Foarte căutate sunt şi animalele de fermă. Nu ai cum să le rezişti simpaticelor alpaca, măgăruşilor blânzi sau căpriţelor pitice.

"Totul este frumos aici: animăluțele, locul de joacă, zimbri mai ales."

Dacă cei mici au preferat joaca şi au alergat ore întregi de la un loc la altul, adulţii s-au retras la umbră, la locurile de relaxare amenajate cu leagăne din lemn sau hamace odihnitoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Inedit » Dinozauri, animale de fermă și trenulețe pentru plimbări. Ingredientele unei zile reușite pentru cei mici