Antena Meniu Search
x

Video Dino Parc, din Râşnov, pregătit pentru a-i întâmpina pe copii în minivacanţa de 1 iunie

Dacă la mare plouă, atunci mergem la munte să-i sărbătorim pe cei mici de ziua lor. Asta au făcut deja sute de părinţi, care şi-au luat copiii şi au umplut pensiunile din zona Bran încă din weekend. Iar acolo în zonă n-au avut timp să se plictisească. Nici cei mici, nici cei mari.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 31.05.2021, 20:23

Vezi și
  • 100 de dinozauri sunt expuşi la Dino Parc din Râşnov.

Sunt o sută de dinozauri cu care vizitatorii parcului de distracţii de la Râşnov pot da nas în nas printre copaci. O privelişte de groază, care însă face deliciul copiilor şi al părinţilor sosiţi aici încă de sâmbătă pentru o scurtă vacanţă. 

Sebastian: Cel mai mult mi-a plăcut să văd dinozaurii. Am văzut foarte mulţi dinozauri pe care chiar nu-i ştiam.

Mama lui Sebastian: Este a treia oară când venim şi ne-au plăcut exponatele, totul, este foarte frumos. Pentru copii este foarte interesant.

Iar energia de care cei mici au nevoie ca să descopere toţi dinozaurii din parcul de trei hectare nu lipseşte. 

Pe acelaşi subiect

Astăzi a fost doar încălzirea pentru 1 iunie, când copiii vor avea parte de tot felul de surprize. 

Elena Cheran, reprezentant Dino Parc: Am pregătit multe concursuri, joculeţe, premii pentru cei mici. Avem ateliere de pictură pe faţă şi, bineînţeles, se pot distra în aer liber.

Turiştii şi-au rezervat vacanţele din timp pentru zona Bran

Copiii vor fi vedete şi la Castelul Bran. Mâine, vor putea să se antreneze alături de specialişti în tehnică militară. 

Alexandru Prișcu, reprezentant Castelul Bran: Copiii pot fi vânători de munte pentru o zi, în cadrul evenimentului organizat în parteneriat cu Brigada II Vânători de munte Sarmizegetusa Braşov.

Ca să fie siguri că vor prinde un loc la pensiunile din zonă, turiştii veniţi din toate colţurile ţării, dar şi din străinătate, şi-au făcut planuri din timp.

În zona Bran, primele rezervări pentru această vacanţă au fost făcute imediat după relaxarea măsurilor sanitare impuse de autorităţi. Şi iată că vremea înnorată nu strică în niciun fel planurile de vacanţă ale copiilor de toate vârstele. 

Prețul mediu al cazării, la Bran, este de 150 de lei pe noapte, pentru o cameră dublă, cu mic dejun inclus, la pensiune de trei margarete. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Dino Parc, din Râşnov, pregătit pentru a-i întâmpina pe copii în minivacanţa de 1 iunie