Antena Meniu Search
x

Două milioane de fotografii în opt ani de zile sau cum este să fii fotograful oficial al lui Barack Obama (FOTO + VIDEO)

Puţini sunt cei care pot afirma că l-au cunoscut îndeaproape de Barack Obama, în cei opt ani de mandat. Printre aceştia se numără Pete Souza, care a fost fotograf oficial la Casa Albă.

În cele peste două milioane de fotografii pe care le-a realizat în acest interval, el a surprins multe momente pline de căldură şi emoţie din intimitatea cuplului prezidenţial.

Souza, care a fost, de asemenea, fotograful oficial al lui Ronald Reagan (1983-1989), l-a fotografiat pentru prima dată pe Obama în 2005.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Mergea pe jos prin Piata Rosie, pe trotuar, si nimeni nu stia cine este el”, a declarat fotograful. Patru ani mai târziu, Obama a fost ales cel de-al 44 președinte al Statelor Unite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Două milioane de fotografii în opt ani de zile sau cum este să fii fotograful oficial al lui Barack Obama (FOTO + VIDEO)