Eşti albină?! Sau poate FLUTURE?! Zodiacul GÂZELOR pentru anul acesta

Publicat: 25.03.2015, 08:37.
Actualizat: 25.03.2015, 08:50

Află ce îți rezervă acest an, în funcție de data nașterii și de zodia din Horoscopul Gâzelor


Află ce îți rezervă acest an, în funcție de data nașterii și de zodia din Horoscopul Gâzelor

Un neobișnuit horoscop, datând din Evul Mediu, este cel al gâzelor (sau al insectelor), care începe, conform calendarului agricol, la 1 martie.

Denumirile zodiilor sunt cele din imediata vecinătate a țăranului european, acele insecte cu care existența lui se intersecta în mod natural. Vom întâlni furnică, greiere, albina, licuriciul, păianjenul lăcusta sau libelula, semn că omul simplu - ca și învățatul din acele timpuri care oscilau între întunericul credințelor oculte și lumina Renașterii - se închina naturii și era uimit de frumusețea ei.

Horoscopul Gâzelor are 13 zodii, fiecare de câte 4 săptămâni, cu o excepție - ori două, dacă te afli în an bisect -, astfel încât să fie acoperite toate zilele unui an. Caracterul omului este analizat și în legătură cu caracteristicile acelor gâze care dau numele zodiei, dar și în corelație cu perioada din an în care te-ai născut și cu relevanța ei în muncile agricole.

Zodia ALBINEI (1-28 martie)

Munciți, poate, mai mult decât de obicei, dar veți avea și rezultate pe măsură. În plan financiar, situația se consolidează. În planul relațiilor profesionale - veți cunoaște oameni influenți, care vă vor ajuta să vă duceți proiectele la bun sfârșit. În ce privește relațiile de cuplu - a venit vremea să fiți mai generoși cu... declarațiile de dragoste.

Nu trebuie să vă bazați pe faptul că știe bine celălalt cât de mult îl iubiți. Răsfățați-vă partenerul de viață, așa cum n-ați mai făcut-o poate, din primele luni ale poveștii voastre de cuplu!

Grijă mare cu sănătatea, mai ales cei care obișnuiți să lucrați peste program, aveți atribuții de răspundere sau lucrați într-un mediu intens, intelectual

Zodia CĂRĂBUȘULUI (29 martie-25 aprilie)

Este un an bun pentru cei care sunt la școală/ facultate sau urmează orice altă formă de studii. Este, de asemenea, un an propice călătoriilor. Poate chiar vor face o... călătorie de studii. După ce veți parcurge, cu brio, și ultimele examene, vă așteaptă un frumos parcurs profesional.

În primăvară, veți avea mai multe întâlniri decisive pentru viitorul vostru, cu persoane pe care le-ați trecut de mult în agenda voastre de contacte necesare.

Din toamnă, se deschid oportunități în afaceri și profesie. Încercați să vă găsiți și puțin timp pentru viața de cuplu, altminteri riscați să rămâneți singuri.

Zodia FLUTURELUI (26 aprilie-23 mai)

Aproape întreg anul 2015 îl veți „cheltui” transformându-vă visele în realitate. Este un an generos în planul finanțelor și al legăturilor noi - în special persoane care să vă cauționeze bunăstarea.

În septembrie este posibilă o schimbare a locului de muncă sau o schimbare radicală a atribuțiilor pe care le aveți. De asemenea, spre sfârșitul anului, cei necăsătoriți și-ar putea schimba statutul social sau măcar vor primi (sau vor oferi) un inel de logodnă.

Zodia LIBELULEI (24 mai-20 iunie)

Anul acesta nu este unul liniar pentru nativii zodiei. În prima jumătate a anului vor traversa multe stări emoționale, legate de sănătatea unui membru al familiei sau de venirea unui copil pe lume. În ce privește sănătatea voastră, nu aveți motive să vă faceți griji, mai ales dacă veți duce o viață sportivă. În plan financiar, parcursul e cu suișuri și coborâșuri, iar stabilitatea se va instala, puțin câte puțin, de la sfârșitul verii încolo.

Din iulie, începând, se îndesesc relațiile cu străinătatea - e posibil chiar să vă mutați cu serviciul acolo.

Zodia LĂCUSTEI ( 21 iunie-18 iulie)

Veți începe anul muncind în forță, iar acest efort va fi pe deplin recompensat, mai ales începând din luna martie. În septembrie e posibil să primiți însărcinări în plus sau chiar să avansați profesional.

În lunile de primăvară și de vară, veți avea tendința să trageți de voi mai mult decât puteți duce - se recomandă drămuirea energiei, pentru că anul e abia la jumătate și trebuie să îl terminați cu același tonus bun cu care l-ați început.

Aproape tot anul vă veți remarca prin jovialitate și dăruirea de care dați dovadă.

Zodia GREIERULUI (19 iulie-15 august)

A venit în sfârșit momentul să se deblocheze un proiect în care nici dv. aproape că nu mai credeați. Pe la sfârșitul verii și la începutul toamnei, veți afla aliați neașteptați și veți progresa în câteva luni cât n-ați reușit în ultimii ani.

O serie de asocieri profitabile, peste an, vă vor aduce și confortul financiar necesar ca să uitați de ultima perioadă, care nu a fost tocmai ușoară.

În plan sentimental, nativii zodiei vor fi atrași către aventură - chiar și aceia care sunt căsătoriți - dar vor sfârși prin a se reîntoarce la perechea „oficială”, fie că este vorba despre un partener cu acte sau de unul cu care se afișează deja în lume de ani buni.

CONTINUAREA AICI!Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

PARTENERI
Andreea Bălan, grav accident de mașină, în urmă cu mai mulți ani: ”Am căzut într-un șant, eram plină de sânge”
spynews.ro
Anunț tulburător! Omenirea trebuie să se pregătească pentru o mega-criză financiară cum n-a mai cunoscut vreodată!
gandul.ro
Sorana Cîrstea a întors toate privirile la petrecerea de ziua ei de naștere: `Trăiește-ți viața!` | GALERIE FOTO
prosport.ro
Cu câte femei s-a iubit Jean Paler? Actorul s-a lăudat cu cine i-a trecut prin pat! Ce spune despre cele 2.500 de femei cu care s-a culcat Năstase
redactia.ro
Horoscopul zilei de 13 aprilie 2021. Gemenii sunt energici. Află ce îți rezervă astrele
CaTine.ro
Angelique Boyer, imaginile din copilărie care i-au cucerit pe fani. Cum arăta actrița în adolescent
tvhappy.ro
Constantin Enceanu,anunț uluitor după 36 de ani de căsnicie.„când simţi că ruptura..„
libertatea.ro
Gestul prin care Shaquille O'Neal l-a lăsat lăsat fără cuvinte pe un bărbat într-un magazin de bijuterii!
GSP
”Unde dai și unde crapă!” Șapte muzicieni americani fac furori peste Ocean cu folclor românesc
money.ro
Gigi Becali, război total cu o femeie pentru 1.800 de euro. Decizia care l-a înfuriat pe omul de afaceri
as.ro
Tatăl unei vedete din România, eliberat din închisoare după ce 11 ani a fost urmărit de poliţie pentru trafic de droguri de mare risc
as.ro
Vedeta care se zbate între viață și moarte. A ajuns să fie desfigurată: "Chipul meu frumos a fost mutilat"
as.ro