Antena Meniu Search
x

Curs valutar

GREȘEALA gospodinelor! Cum se fierb corect OUĂLE MOI și OUĂLE TARI

Se întâmplă adesea ca gălbenuşul oului fiert să nu fie galbenul la care te-ai fi aşteptat?

de Redactia Observator

la 28.07.2015 , 22:34

Se întâmplă adesea ca gălbenuşul oului fiert să nu fie galbenul la care te-ai fi aşteptat?

Metoda de gătit ouă moi, medii sau tari este aceeaşi, doar timpul de gătit diferă.

Metoda corectă pentru fierberea ouălor:

Articolul continuă după reclamă

Ou fiert moale - 3 minute

Gălbenuşul oului este un lichid gros; albuşul este în cea mai mare parte solid, cu unele zone moi în apropiere de centru

Ou fiert mediu - 12 minute

Albuşul este ferm, dar nu uscat, iar gălbenuşul nu este umed, dar nici complet uscat.

Ou fiert tare - 15 minute

Gălbenuşul nu este deloc umed, iar albuşul este ferm peste tot, fără a avea consistenţă de cauciuc.

GREȘEALA pe care o fac gospodinele atunci când prepară USTUROIUL

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Vei merge la vot în turul 2 al alegerilor prezidențiale?
Observator » Inedit » GREȘEALA gospodinelor! Cum se fierb corect OUĂLE MOI și OUĂLE TARI