Antena Meniu Search
x

Curs valutar

GREȘEALA gospodinelor! Cum se fierb corect OUĂLE MOI și OUĂLE TARI

Se întâmplă adesea ca gălbenuşul oului fiert să nu fie galbenul la care te-ai fi aşteptat?

de Redactia Observator

la 28.07.2015 , 22:34

Se întâmplă adesea ca gălbenuşul oului fiert să nu fie galbenul la care te-ai fi aşteptat?

Metoda de gătit ouă moi, medii sau tari este aceeaşi, doar timpul de gătit diferă.

Metoda corectă pentru fierberea ouălor:

Articolul continuă după reclamă

Ou fiert moale - 3 minute

Gălbenuşul oului este un lichid gros; albuşul este în cea mai mare parte solid, cu unele zone moi în apropiere de centru

Ou fiert mediu - 12 minute

Albuşul este ferm, dar nu uscat, iar gălbenuşul nu este umed, dar nici complet uscat.

Ou fiert tare - 15 minute

Gălbenuşul nu este deloc umed, iar albuşul este ferm peste tot, fără a avea consistenţă de cauciuc.

GREȘEALA pe care o fac gospodinele atunci când prepară USTUROIUL

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Înapoi la Homepage
Comentarii


Întrebarea zilei
Faptele grave de corupţie nu ar trebui să se prescrie. Sunteţi de acord cu premierul Bolojan?
Observator » Inedit » GREȘEALA gospodinelor! Cum se fierb corect OUĂLE MOI și OUĂLE TARI