Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop 29 decembrie 2017: Norocul surâde astăzi pentru mai multe zodii. Se anunţă câştiguri în bani

Horoscop 29 decembrie 2017: Berbecii vor pune mai mult suflet decât de obicei şi vor face nişte pregătiri speciale. Aşa vor da dovadă de generozitate.

de Redactia Observator

la 29.12.2017 , 07:50

Horoscop 29 decembrie 2017: Berbecii vor pune mai mult suflet decât de obicei şi vor face nişte pregătiri speciale. Aşa vor da dovadă de generozitate şi se vor simţi excelent alături de cei dragi.

Taurii vor primi astăzi un răspuns afectiv de la acea persoană cu care ar vrea să îşi petreacă nu doar sărbătorile, ci şi restul vieţii.

****

Vezi și

Pentru Gemeni e rost de plecare astăzi. Se apropie weekend-ul dar şi Revelionul…aşa că Anul nou îi va prinde departe de casă.

****

Racii vor sparge puşculiţa astăzi pentru a lua un cadou de mare preţ pentru fiinţa iubită, sau unui alt membru al familiei.

****

Leii vor lua legătura cu nişte rude pentru a fixa detaliile întâlnirii, poate aceşti nativi le vor face o vizită de Revelion sau de Sfântul Ion.

****

Norocul le surâde astăzi Fecioarelor! E posibil să le intre nişte bani în cont până diseară, aşa că vor putea pleca liniştite la munte.

****  

Săgeţile lui Cupidon ajung direct la inima nativilor Balanţă. Un gest de simpatie, de dragoste, din partea unei persoane care vă iubeşte, vă va emoţiona complet.

**** 

Ei bine şi Scorpionii vor întâlni astăzi pe cineva de care se simt atraşi ca de un magnet şi se vor gândi la o posibilă relaţie.

****

Săgetătorii vor reuşi să cumpere ceva pentru casă, asta pentru a le împlini o dorinţă celor dragi.

**** 

Capricornii vor da de zor să ducă la bun sfârşit toate proiectele pentru a încheia cu bine anul. Se anunţă şi un câştig financiar aşa că vor putea începe proiecte noi din ianuarie.

****

Se pare că Vărsătorii vor face un sacrificiu financiar pentru a le lua copiilor ce şi-au dorit sau pentru ai trimite la schi sau pe malul mării, în tările calde.

****

Iar pentru Peşti apar situaţii neprevăzute la serviciu, dar nimic nu îi va prinde pe picior greşit pentru că se vor descurca excelent în orice situaţie. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Inedit » Horoscop 29 decembrie 2017: Norocul surâde astăzi pentru mai multe zodii. Se anunţă câştiguri în bani