Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop 30 decembrie 2017: Veşti excelente pentru mai multe zodii, la final de an. Berbecii încasează o sumă mare de bani

Horoscop 30 decembrie 2017: Berbecii încasează o sumă mare de bani, pe care o aşteptau de ceva timp. Se întrevăd însă discuţii aprinse cu partenerul de viaţă.

de Redactia Observator

la 30.12.2017 , 08:17

Horoscop 30 decembrie 2017: Berbecii încasează o sumă mare de bani, pe care o aşteptau de ceva timp. Pe seară se întrevăd discuţii aprinse cu partenerul de viaţă.

****

Taurii vor fi puşi la încercare astăzi. Au multe de rezolvat la locul de muncă, iar pregătirile de acasa sunt cu mult în urmă.

Vezi și

****

Pe acelaşi subiect

Gemenii sunt preocupaţi de ţinuta pe care o vor purta în noaptea dintre ani. Sunt nemulţumiţi, iar ziua de astăzi va fi pierdută doar prin magazine.

****

Nativii din zodia Rac sunt în formă maximă astăzi, dau randamentul aşteptat la serviciu, iar în plan emoţional, reuşesc să-şi spele păcatele din ultima vreme.

****

Leii se implică în activităţi casnice. Fac schimbări în locuinţă dar... sunt creativi şi în bucătărie. Ar fi bine să nu deguste toate preparatele pentru că Anul Nou trebuie să îi prindă totuşi în formă.

****

O stare de melancolie va pune stăpânire astăzi pe nativii zodiei Fecioară, aşa că vor da o fugă până la părinţi, unde aceştia îi vor primi cu braţele deschise.

**** 

Balanţele vor avea o zi din care nu va lipsi distracţia şi voia bună. Starea pozitivă le va aduce numai lucruri benefice lor.

****

Scorpionii vor da uitării micile certuri din trecut şi se vor împăca cu o veche cunoştinţă. Finele anului îi face mai buni şi mai înţelegători.

****

Săgetătorii sunt puşi pe fapte mari. Sunt deosebit de amabili şi îşi vor oferi imediat ajutorul persoanelor aflate în dificultate.

****

Anturajul vă cheamă peste tot zilele astea nativi Capricorni, să faceţi cumpărături împreuna, să vă duceţi la distracţie, tot cu gaşca, pentru că vă simţiţi bine în această formulă.

****

Vărsătorii sunt nerăbdători să petreacă alături de cei dragi. Îşi fac planuri peste planuri, aşa că la serviciu nici nu se simte prezenţa lor.

**** 

Iar Peştii nu ar trebui să facă excese alimentare. Astrele indică probleme de sănătate provocate de digestie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Inedit » Horoscop 30 decembrie 2017: Veşti excelente pentru mai multe zodii, la final de an. Berbecii încasează o sumă mare de bani