Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop 31 decembrie 2017: Ultima zi din an aduce veşti extraordinare pentru mai multe zodii. Se anunţă momente memorabile

Horoscop 31 decembrie 2017: Berbecii îşi fac planuri pentru o călătorie pe ultima sută de metri şi chiar le reuşeşte.

de Redactia Observator

la 31.12.2017 , 08:42

Horoscop 31 decembrie 2017: Berbecii îşi fac planuri pentru o călătorie pe ultima sută de metri şi chiar le reuşeşte. E posibil să îşi petreacă sărbătorile la soare! 

****

Taurii văd roşu în faţa ochilor… Şi nu e o metaforă. Şi-au pregătit deja ţinuta pentru Revelion, iar asta i-a obosit teribil. Aşa că astăzi vor lenevi.

Vezi și

****

Nativii zodiei Gemeni sunt fericiţi de prezenţa celor dragi. Şi-au reunit familia şi gaşca de prieteni alături de care vor petrece o zi plină de zâmbete.

**** 

Racii în schimb vor munci în această dimineaţă, dar asta nu-i face să-şi piardă zâmbetul. Nu mai e mult până când vor începe distracţia.

****

Leii sunt pofticioşi din cale afară! Mare grijă la excesele culinare, asta dacă nu vreţi să vă schimbaţi garderoba prea curând.

****

Fecioarele se gândesc astăzi la anul care a trecut şi fac o retrospectivă. Ce ar putea schimba în bine? Ce ar putea face în plus? Şi vor găsi răspunsul la toate întrebările.

****

Balanţele primesc o sumă frumoasă de bani la timpul potrivit. Asta pentru ca noul an să îi prindă cu buzunarele pline.

****

Foarte simpatici şi plini de viaţă sunt Scorpionii. Se fac plăcuţi şi întemeiază legături frumoase cu persoanele noi din viaţa lor.

****

Săgetătorii se vor bucura de compania unor prieteni buni alături de care vor pleca într-o scurtă călătorie la munte. Sfârşitul zilei o să le aducă o veste bună.

****

Capricornii sunt gata de petrecere. Nu le stă gândul decât la distracţie, aşa că dacă aveţi planuri legate de serviciu cu ei, mai bine renunţaţi. Sau amânaţi!

****

Nativii din Vărsător sunt eroi pentru o zi! Sau mai bine zis mediatori. Ideea e că salvează ziua de la o discuţie în contradictoriu care ar fi putut strica weekendul!

****

Iar pentru Peşti, ziua de azi vine la pachet cu o doză crescută de energie, iar asta îi poate face puţin cam irascibili.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Inedit » Horoscop 31 decembrie 2017: Ultima zi din an aduce veşti extraordinare pentru mai multe zodii. Se anunţă momente memorabile