Antena Meniu Search
x

Horoscop 4 aprilie 2018. Amor cu şeful, primă grasă şi o iubită mincinoasă. Informaţii la zi pentru toate zodiile

Horoscop 4 aprilie 2018. Peştii se iubesc pătimaş cu şeful, Gemenii primesc o primă grasă, total meritată, iar Scorpionul impresionează socrii.

Horoscop 4 aprilie 2018. Amor cu şeful, primă grasă şi o iubită mincinoasă. Informaţii la zi pentru toate zodiile - Observator.tv

Horoscop 4 aprilie 2018. Peştii se iubesc pătimaş cu şeful, Gemenii primesc o primă grasă, total meritată, iar Scorpionul impresionează socrii, în timp ce partenera nu-şi doreşte asta.

Berbecul se vede la televizor, Săgetătorul este implicat într-un incident violent, iar Racul riscă mult linguşind superiorii, dar nefăcând treabă.

Horoscop 4 aprilie 2018 pentru Berbec

Berbecul în această zi va descoperi o informaţie care îi va aduce multă mulţumire. Un post TV va transmite o emisiune de la un fost loc de muncă, iar cineva de acolo îţi va menţiona numele. Asta te va mulţumi şi îţi vei da seama că ai fost apreciat la fostul loc de muncă, în ciuda gustului amar cu care ai plecat de acolo. Încearcă să înregistrezi emisiunea, o să-ţi fie de folos la un viitor loc de muncă şi dă bine în orice CV.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 4 aprilie 2018 pentru Taur

Taurul va experimenta un val pozitiv de emoţii. Veți fi inspirați de povestea unuia dintre prietenii dvs. despre faptele lor profesionale și veți fi hotărâți să obțineți cel puțin același rezultat în munca voastră. Trebuie să vă dați seama că un astfel de obiectiv ambițios nu poate fi atins în doar o zi. Primul lucru pe care vi se recomandă să faceți este să faceți un plan pas cu pas pentru acțiunile dvs. Gândiți-vă la ceea ce este nevoie pentru a ajunge la noi înălțimi de carieră, pe lângă dorința voastră pasională de a deveni un câștigător.

Horoscop 4 aprilie 2018 pentru Gemeni

Gemenii din 4 aprilie 2018 vor acționa după inteligența lor ieşită din comun. Cel de-al șaselea simț nu va da greș, și veți fi într-adevăr la locul potrivit, atunci când contează. Puteți obține ajutorul de la o persoană de rang înalt care este de acord să vă îndrume cariera. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că destinul profesional este garantat. Trebuie să lucrați foarte sârguincios, dovedind neobosit că sunteți capabil de lucruri minunate chiar și fără patroni. Aceasta e o zi în care trebuie neapărat să demonstraţi ce puteţi. Ca răsplată, veţi primi o primă grasă, pe care o meritaţi ca nimeni altul.

Horoscop 4 aprilie 2018 pentru Rac

Racul va petrece această zi fără beneficii practice. Veți visa senzațional despre ceva în loc să vă prezentați noua descriere a postului. Din fericire pentru tine, visarea ta cu ochii deschişi nu va duce la consecințe triste. Sunteți preferata şefului şi absolut totul va fi în ordine perfectă, în ce priveşte cariera. Nu uitați să faceți totul pentru a vă întări poziția de favorit (de exemplu, atunci când vă întâlniți cu șeful, faceţi un compliment și lăudați-i politica personală). Totuşi aveţi grijă să nu afle că nu vă pasă. S-ar putea ca toată linguşeala să se întoarcă împotriva voastră.

Horoscop 4 aprilie 2018 pentru Leu

Leii pe 4 aprilie vor găsi un defect într-un aparat de uz casnic indispensabil şi se vor decide să-l repare. Aceasta este o idee foarte proastă, pentru că riscaţi să-l stricaţi şi mai tare. În plus, la temperamentul vostru, e posibil să vă pierdeţi răbdarea şi să-l faceţi bucăţi. Mare atenţie pe seară, sa veți pierde un moment important al familiei.

Horoscop 4 aprilie 2018 pentru Fecioară

Fecioara în această zi va încerca cu orice preț să-și apere cazul în discuții cu superiorii lor. Șeful tău va trimite imediat un indiciu clar că nu trebuie să-l contrazici. Dar nu, veți ignora acest avertisment, doriți să vă împotriviți nedreptății. Acest lucru va duce la consecințe neplăcute. Cel mai mic lucru care ți se poate întâmpla din cauza acestui incident este o scădere de salariu. Cea mai mare problemă pentru tine poate fi concedierea bruscă.

Horoscop 4 aprilie 2018 pentru Balanţă

Balanţa în această zi va arăta neglijență în sfera prietenilor. Aveți de gând să dedicați această seară doar dvs. și, prin urmare, să refuzați să acordați ajutor celui mai bun prieten al tău. El va găsi o modalitate de a scăpa de probleme fără participarea dvs., ascunzând în același timp cât de insultat este. De aceea, când îl sunați înainte de a merge la culcare, nu vă va răspunde. Fiți gata mâine, și mult timp de azi înainte, să primiţi acelaşi tratament.

Horoscop 4 aprilie 2018 pentru Scorpion

Scorpionii în această zi sunt destinați să câștige o mare bătălie cu părinții potențialului vostru partener. Vă planificați aspectul până la cel mai mic detaliu și pregătiți și un discurs, deoarece este punctul cel mai sensibil să vă prezentați realizările. Întâlnirea cu părinții va fi minunată, iar acești oameni vor decide că sunteți mai demni decât oricine altcineva de dragostea copilului lor. Doar că partenera voastră nu va fi prea fericită, ea bazându-se pe faptul că veţi da greş şi nu va fi nevoită să se gândească la lucruri serioase. Mare atenţie ce vă doriţi.

Horoscop 4 aprilie 2018 pentru Săgetător

Sagetatorul va fi indignat de comportamentul unuia dintre colegii lui. E vorba de partenerul tău pe un proiect, care va veni cu întârziere la muncă și apoi va lucra încet toată ziua, ca un melc. Desigur, veți încerca să terminaţi singur proiectul, în timp ce vă răstiţi la colegul tău inconștient. Din păcate, eforturile dvs. nu vor avea efectul dorit și devine clar că nu puteți să predați această sarcină. O să vă vărsaţi amarul şi colegul vostru va avea o reacţie foarte violentă. Nu vă angajaţi în conflict dacă nu puteţi să rezistaţi asaltului fizic. E o zi foarte complicată azi.

Horoscop 4 aprilie 2018 pentru Capricorn

Capricornul pe 4 aprilie 2018 va fi foarte dezamagit de eşecul noii lor pasiuni. În sfârșit, realizați că această persoană de lângă voi este departe de a fi ceea ce ei pretind a fi și comportamentul lor are mai multe minusuri decât plusuri. Cu toate acestea, încă nu aveți curajul și puterea interioară pentru a rupe acest atașament odată pentru totdeauna. Pasiunea pentru această persoană continua să fie puternică, dar veți începe să o rezolvi puțin câte puțin. Ca sfat, încearcă să pui mâna pe telefon şi aruncă un ochi în mesajele de pe Facebook. O să te convingi total.

Horoscop 4 aprilie 2018 pentru Vărsător

Varsatorul astazi va pierde un lucru de neinlocuit. După cum se dovedește puțin mai târziu, acest element a fost "împrumutat" de la dvs. de către unul dintre colegii voștri, nefiind necesar să vă ceară permisiunea. În cel mai rău caz, acest obiect vă va fi returnat într-o stare avariată. Aveți o dilemă în fața dvs., cum să răspundeți la o astfel de situație. Doar tu poți decide dacă să raportezi ce sa întâmplat şefului tău sau să cumperi un înlocuitor pentru acest instrument pe propria cheltuială. Complicat, pentru că poate fi vorba despre un laptop sau calculator cu informaţii sensibile pe el, caz în care nici achiziţia unui lucru nou nu schimbă ceva.

Horoscop 4 aprilie 2018 pentru Peşti

Pestii se vor afla într-o situaţie cu totul deosebită astăzi. Lucraţi de ceva timp într-un loc de muncă unde nu vă atrage nimic în afară de şeful departamentului. Este foarte drăguţ şi amabil şi azi îţi face o invitaţie într-un loc foarte romantic. E interesant de abordat subiectul, însă încearcă să afli dacă nu cumva a mai făcut această invitaţie şi în trecut, altor angajate. S-ar putea ca în loc să-ţi pice el în plasă, să nu-i pici tu lui. Dacă te înşeli în privinţa lui, s-ar putea să ai de suferit atât pe plan emoţional cât şi pe plan personal.

(source)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Inedit » Horoscop 4 aprilie 2018. Amor cu şeful, primă grasă şi o iubită mincinoasă. Informaţii la zi pentru toate zodiile