Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop 17 martie 2018. Weekend cu vizite surpriză pentru Tauri şi shopping pentru Săgetători

Horoscopul zilei de 17 martie 2018. Weekendul se anunţă unul plin surprize alături de cei dragi pentru Tauri, iar Săgetătorii se relaxează la shopping!

de Redactia Observator

la 17.03.2018 , 12:24

Horoscopul zilei de 17 martie 2018. Weekendul se anunţă unul plin surprize alături de cei dragi pentru Tauri, iar Săgetătorii se relaxează la shopping!

Racii, în schimb, sunt la cealaltă extremă. Sunt irascibili, aşa că mai bine evitaţi discuţiile în contradictoriu cu aceşti nativi!

Horoscop 17 martie Peşti

Vezi și

Oriunde ar fi, Peştii se vor distra de minune. Weekndul de abia a început... aşa că vor să aibă ce povesti colegilor... când se vor întoarce la serviciu.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 17 martie Berbeci

Şi Berbecii vor fi într-o formă de zile mari. Simţul umorului este la cote maxime. Aşa că starea lor va fi mopsitoare.

Horoscop 17 martie Taur

Taurii ar putea petrece această zi acasă...dar nu vor fi neapărat singuri. Să se aştepte la vizite din partea unor rude sau prieteni.

Horosop 17 martie 2018. Afla ce spun astrele despre tine

Horoscop 17 martie Gemeni

Gemenii de abia au aşteptat această sâmbătă. Ce-i drept, au avut o săptămână destul de dificilă...dar acum...e momentul să îşi încarce bateriile.

Horoscop 17 martie Rac

În cealaltă extremă se află Racii. Posibil să se simtă puţin cam irascibili...însă culmea e... că nu-şi pot da seama din ce cauză sunt nervoşi.

Horoscop 17 martie Leu

Weekend sau nu, Nativii Leu chiar trebuie să se apuce de treburile casnice pe care le-au amânat de ceva timp. Aşa că nu vor avea timp de relaxare!

Horoscop 17 martie Fecioară

În schimb, Fecioarele nu vor mişca un deget toată ziua. Vor face tot ce le stă în putinţă să profite de fiecare clipă alături de cei dragi.

Horoscop 17 martie Balanţe

Balanţele se pregătesc pentru o masă copioasă în familie. Sună foarte bine, însă mare atenţie la excesele alimentare. Ce-i mult întodeauna strică!

Horoscop 17 martie Scorpion

Pentru Scorpioni nu prea e recomandat să intre în bucătărie astăzi. Sunt cam neîndemânatici şi ar putea sparge câteva farfurii.

Horoscop 17 martie Săgetător

Săgetătorii şi-ar dori mult să-şi schimbe garderoba sau să-şi cumpere un obiect nou pentru casă. O sesiune scurtă de shopping e binevenită, doar dacă nu va lăsa urme adânci în buget.

Horoscop 17 martie Capricorn

Orice ar face Capricornii astăzi, nu trebuie să uite că zâmbetul trebuie să fie nelipsit. Aşadar, cu o stare de optimism, vor atrage doar evenimente favorabile. Cel puțin asta ne-au spus specialiștii care au creat horoscop 17 martie 2018.

Horoscop 17 martie Vărsător

Chiar dacă Vărsătorii vor fi mai trişti, cu gândul la vremurile din trecut, noroc că cei din jur vor fi binedispuşi şi vor reuşi să le reamintească că momentul prezent e cel mai mare dar.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Inedit » Horoscop 17 martie 2018. Weekend cu vizite surpriză pentru Tauri şi shopping pentru Săgetători