Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop 19 martie 2018. Leii vor avea o zi plină de surprize, iar Scorpionilor le merge foarte bine la serviciu

Horoscopul zilei de 19 martie 2019. Ziua s-ar putea sa inceapa cu o mica problema pentru Pesti dar apoi totul o sa fie mai bine decat sperau. 

de Redactia Observator

la 19.03.2018 , 11:04

Horoscopul zilei de 19 martie 2019. Ziua s-ar putea sa inceapa cu o mica problema pentru Pesti dar apoi totul o sa fie mai bine decat sperau. 

Horoscop 19 martie Berbec

Berbecii sunt foarte amabili si binevoitori astazi. Chiar daca vor avea o zi incarcata, nu-si vor pierde calmul si rabdarea si isi vor pastra zambetul pe buze. 

Horoscopul zilei de 19 martie 2018. Leii vor avea o zi plina de surprize, iar Scorpionilor le merge foarte bine la serviciu
Vezi și

Horoscop 19 martie Taur

Dragi Tauri nu va dati in spate de la provocari, iar cea de acum se potriveste ca o manusa. Sunteti intr-o forma de zile mari si cei din jur observa setea voastra de nou si se ofera sa va ajute.

Horoscop 19 martie Gemeni

Pentru Gemeni se anunta o zi buna la birou. Faptul ca vor reusi sa puna la punct toate detaliile unui proiect important le va da o mare satisfactie. 

Horoscop 19 martie Rac

Racii vor fi cam artagosi astazi. Motivul este oboseala acumulata in ultima vreme. Asa ca ar fi cazul sa va luati cateva zile de vacanta. 

Horoscop 19 martie Leu

Leii vor avea o zi plina de surprize. O propunere venita din partea unui coleg de serviciu ii va lasa muti de uimire. Ar fi bine sa-si urmeze intuitia in luarea deciziei. 

Horoscop 19 martie Fecioară

Dragi Fecioare Horoscopul vă recomandă să acordati mai multa atentie vietii voastre sociale. Iesiti in oras sau va intalniti cu prieteni pe care nu i-ati mai vazut de ceva timp.

Horoscop 19 martie Balanţă

Balantele au parte de tot felul de schimbări de situaţie. E inutil să vă faceţi un plan bine stabilit, iar dacă ceva nu are prioritate, nu uitaţi că şi mâine e o zi.

Horoscop 19 martie 2018 Scorpion

Scorpionilor le merge foarte bine la serviciu. Si asta datorita spiritului organizatoric dezvoltat si experientei de care dau dovada in gestionarea activitatilor. 

Horoscop 19 martie Săgetător

Sagetatorii dau dovada de intelepciune in relatiile parteneriale. Chiar daca nu le convin anumite cerinte, nu se grabesc in a-si exprima punctul de vedere. Vor astepta momentul potrivit. 

Horoscop 19 martie Capricorn

Capricornii incep saptamana cu dreptul in ceea ce priveste planul financiar. Au sanse mari de a-si spori bugetul. 

Horoscop 19 martie Peşti

Iar Varsatorii sunt cam delasatori in ceea ce priveste sanatatea si nu e deloc bine. Ar fi indicat sa se mai si odihneasca.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » Horoscop 19 martie 2018. Leii vor avea o zi plină de surprize, iar Scorpionilor le merge foarte bine la serviciu