Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei de 24 martie 2018. Multe surprize şi veşti neaşteptate, dar şi decizii în dragoste

Horoscopul zilei de 24 martie 2018: Veşti excelente pentru Lei, weekend relaxant pentru Fecioare şi Balanţe. Iar Vărsătorii şi Scorpionii au parte de dragoste.

de Redactia Observator

la 24.03.2018 , 07:30

Horoscopul zilei de 24 martie 2018: Veşti excelente pentru Lei, weekend relaxant pentru Fecioare şi Balanţe. Iar Vărsătorii şi Scorpionii au parte de dragoste.

Iată previziunile astrologice ale acestei zile de sâmbătă pentru toate zodiile:

Horoscop 24 martie Berbec

Horoscop 24 martie 2018: E o zi cu multe surprize şi veşti neaşteptate, dar şi decizii în dragoste | Sursa: Observator
Vezi și

Berbecilor le place să iubească şi să se simtă iubiţi, iar weekend-ul acesta vor demonstra acest lucru din plin. Vor face declaraţii si vor primi la randul lor complimente si vorbe frumoase.

Horoscop 24 martie Taur

Taurii sunt foarte imprevizibili. Trec printr-o perioadă în care trăiesc fiecare sentiment la maximum.

Horoscop 24 martie Gemeni

Si Gemenii vor fi foarte schimbatori astazi. Fie vor plange atunci cand simti orice urma de durere, fie vor rade incontinuu si ii vor anunta pe toti din jur despre cat de fericiti sunt ei.

Horoscop 24 martie Rac

Racii vor profita din plin de aceste zile libere si se vor distra mai mult alaturi de prieteni si de familie.

Horoscop 24 martie Leu

Dragi Lei, veţi primi veşti bune si neaşteptate legate de un vis de-al vostru pe termen lung. Azi, pur şi simplu veţi străluci.

Horoscop 24 martie Fecioară

Weekend-ul ii gaseste pe nativii zodiei Fecioară departe de oraş. Simteau nevoia de o escapade alaturi de persoana iubita.

Horoscop 24 martie Balanţă

Multa linişte, odihna si relaxare. Cam de asta vor avea parte Balantele astăzi şi, în sfârşit, vor avea timp doar pentru ei. 

Horoscop 24 martie Scorpion

Pentru Scorpioni  ziua de astazi va fi despre iubire. Nu vor sa faca nimic altceva decat sa petreacă timpul cu partenerul de viaţă.

Horoscop 24 martie Săgetător

Săgetătorii vor fi invitaţi la o petrecere în această seară. Deşi nu le surâde ideea, ar trebui totuşi să accepte, pentru ca acolo ar putea cunoaste o persoana interesanta.

Horoscop 24 martie Capricorn

Capricornii se vor degaja de tot ceea ce inseamna treburi stresante si solicitante si isi vor incarca bateriile pentru o noua saptamana in familie.

Horoscop 24 martie Vărsător

Vărsatorii vor avea parte de multe întâmplări pozitive în plan emoţional. Pe seară, este posibil să se aleagă şi cu ceva bani.

Horoscop 24 martie Peşti

Iar Pestii sunt binedispusi si acest fapt se va reflecta in activitatile de astăzi. Vor face totul cu drag si implicare suta la suta.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » Horoscopul zilei de 24 martie 2018. Multe surprize şi veşti neaşteptate, dar şi decizii în dragoste