Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei 25 martie 2018. Câştiguri financiare consistente pentru 3 zodii

Horoscopul zilei 25 martie 2018. Odihnă pentru Peşti, călătorii pentru Vărsători şi bani pentru alte trei zodii. Iar Fecioarele trebuie să evite disputele.

de Redactia Observator

la 25.03.2018 , 08:36

Horoscopul zilei 25 martie 2018. Odihnă pentru Peşti, călătorii pentru Vărsători şi bani pentru alte trei zodii. Iar Fecioarele trebuie să evite disputele.

Iată previziunile astrologice pentru toate zodiile:

Horoscop 25 martie Berbec

Horoscop zilnic 25 martie 2018: trei zodii au parte de câştiguri în bani | Sursa: Observator
Vezi și

Finalul de săptămână aduce oportunităţi care le dau Berbecilor ocazia de a-şi rotunji veniturile. Cei din jur vor fi extrem de mulţumiţi de ideile şi planurile lor de viitor, care prind contur în aceste zile.

Horoscop 25 martie Taur

Astăzi Taurii vor descoperi cel mai bun mod de a se relaxa alături de partenerul de viaţă şi de prieteni. Sunt şanse mari să iasă din oraş.

Horoscop 25 martie Gemeni

Seriozitatea de care dau dovadă mereu Gemenii îi va împiedica să se odihnească. Indicat ar fi să nu mai încerce să îi mulţumească pe toţi şi să încerce să se relaxeze.

Horoscop 25 martie Rac

Situaţia financiară a Racilor s-a îmbunătăţit în ultimele săptămâni, aşa că astăzi nu există o răsplată mai bună decât o zi la spa alături de persoana iubită.

Horoscop 25 martie Leu

Buna dispoziţie va fi cuvântul de ordine pentru Lei. Zâmbete, reuşite şi o zi frumoasă alături de cei apropiaţi.

Horoscop 25 martie Fecioară

Fecioarele sunt încăpăţânate şi cu greu vor renunţa la punctele lor de vedere. Din acest motiv pot isca şi ceva conflicte.

Horoscop 25 martie Balanţă

Balanţele vor încasa astăzi o sumă mare de bani pe care o aşteptau de ceva timp. Însă din păcate pe seară se întrevăd mici discuţii aprinse cu partenerul de viata.

Horoscop 25 martie Scorpion

O stare de melancolie va pune stăpânire astăzi pe nativii zodiei Scorpion, aşa că vor da o fugă până la părinţi, unde aceştia îi vor primi cu braţele deschise. 

Horoscop 25 martie Săgetător

Săgetătorii vor avea o zi din care nu va lipsi distracţia şi voia bună. Starea pozitivă le va aduce numai lucruri benefice lor.

Horoscop 25 martie Capricorn

Capricornii au parte de un succes neaşteptat pe plan social şi financiar. Indicat ar fi să profite de acest moment pentru că au şanse reale să-şi sporească bugetul. 

Horoscop 25 martie Vărsător

Multă relaxare. Asta au plănuit Vărsătorii pentru astăzi. Dar cum planurile de acasa nu se potrivesc cu cele din târg, ei bine…vor avea de făcut câteva drumuri.

Horoscop 25 martie Peşti

Iar Peştii vor pleca într-o scurtă drumeţie alături de prieteni, însă nu este cazul să se suprasolicite, organismul lor are mare nevoie de odihnă. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » Horoscopul zilei 25 martie 2018. Câştiguri financiare consistente pentru 3 zodii