Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei de 5 mai 2018. Weekend plin de distracţie pentru mai mulţi nativi ai zodiacului, necazuri grele pentru ceilalţi

Horoscop 5 mai 2018. Începutul de weekend aduce voie bună, petreceri cu prietenii şi relaxare cât cuprinde pentru mai mulţi nativi ai zodiacului, dar şi ceva probleme financiare şi preocupări intense pentru alte zodii.

Vezi și

Horoscop 5 mai 2018. Începutul de weekend aduce voie bună, petreceri cu prietenii şi relaxare cât cuprinde pentru mai mulţi nativi ai zodiacului, dar şi ceva probleme financiare şi preocupări intense pentru alte zodii.

Ziua de sâmbătă pune Leii în situaţii în care întâlnesc lume multă. Sunt nevoiţi să prezinte diverse teme şi să participe activ la discuţii. Previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte:

Horoscop 5 mai 2018 Berbec

Berbecii sunt învăluiţi într-un farmec deosebit. Mulţi vor fi atraşi de ei, fie pentru ai admira, fie din curiozitate, fie pur şi simplu doresc să se încarce cu energie de la ei.

Horoscop 5 mai 2018 Taur

Taurii ar fi bine să se odihnească şi să se gândească serios la relaţiile şi situaţiile în care sunt implicaţi. Sănătatea şi segmentul profesional sunt vulnerabile.

Horoscop 5 mai 2018 Gemeni

Gemenii sunt înconjuraţi de prieteni, dar şi de admiratori. Totuşi, există posibilitatea să se simtă incomod alături de persoanele întâlnite.

Horoscop 5 mai 2018 Rac

Racii oscilează între a participa la evenimente cu multă lume şi a sta acasă, alături de cei dragi. Orice ar alege, se vor simţi la fel de bine.

Horoscop 5 mai 2018 Leu

Ziua de sâmbătă pune Leii în situaţii în care întâlnesc lume multă. Sunt nevoiţi să prezinte diverse teme şi să participe activ la discuţii.

Horoscop 5 mai 2018 Fecioară

Nativii Fecioară pot rezolva probleme financiare. Este bine să-şi asigure cheltuielile personale şi apoi să ofere sprijin material.

Horoscop 5 mai 2018 Balanţă

Balanţele vor avea de-a face cu lume diversă. Partenerul de viaţă şi colegii de serviciu le oferă tot soiul de experienţe la care să participe mai mult sau mai puţin.

Horoscop 5 mai 2018 Scorpion

Nativii Scorpion, sunt foarte ocupaţi la finalul acestei săptămâni. Este recomandat să îşi selecteze atent priorităţile şi să-şi dozeze eforturile.

Horoscop 5 mai 2018 Săgetător

Multă animaţie pentru Săgetători în segmentul sentimental. O relaţie amoroasă îţi poate oferi surprize neplăcute şi astfel să decizi rapid că e nevoie să discuţi serios cu persoana iubită.

Horoscop 5 mai 2018 Capricorn

Printre membrii familiei Capricornului este mare zarvă. Sunt momente bune pentru a linişti şi lămuri lucrurile în plan familial.

Horoscop 5 mai 2018 Vărsător

Ziua de azi vă aduce aproape prietenii şi rudele dragi Vărsători. Dialogurile vor fi importante, chiar şi cu persoane întalnite ocazional sau pentru prima oară.

Horoscop 5 mai 2018 Peşti

Se pare că vor cheltui destul de mult astăzi, Peştii. Este rost să primească bani şi cadouri fie dinspre locul de muncă, fie de la cei dragi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Horoscopul zilei de 5 mai 2018. Weekend plin de distracţie pentru mai mulţi nativi ai zodiacului, necazuri grele pentru ceilalţi