Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei: 26 Iulie 2017

Horoscopul zilei: 26 Iulie 2017

de Redactia Observator

la 26.07.2017 , 09:37

Cei născuţi în zodia Berbec sunt hotărâţi să meargă până la capăt pentru a obţine ceea e îşi doresc în plan profesional.

****

Taurii vor avea o zi plină de lucruri bune pe toate planurile. E indicat să se aştepte şi la ceva surprize din partea partenerului de viaţă.

Articolul continuă după reclamă

****

Pe acelaşi subiect

Gemenii se simt copleşiţi de responsabilităţile din plan emoţional. De aceea, astăzi vor fi cam irascibili şi fără chef de vorbă.

****

Racii, familişti convinşi, vor face totul pentru a-şi vedea apropiaţii mulţumiţi. Vor renunţa chiar şi la propriile dorinţe.

****

Leii şi ambiţia merg mână în mână. Nu se vor lăsa până lucrurile de la birou NU vor ieşi exact aşa cum şi-au plănuit.

****

Fecioarele duc lipsă de concentrare şi atenţie, tocmai de aceea activităţile de astăzi se vor desfăşura ceva mai greu.

****

Balanţele reuşesc să găsească răspunsul unei probeme care le-a dat ceva de furcă în ultima vreme. Un coleg de serviciu le va fi de un real ajutor.

****

Nu e indicat să intraţi în gura celor născuţi în zodia Scorpionului. Sunt acizi, NU prea iartă nimic şi se şi enervează uşor.

****

Celor născuţi în zodia Săgetător NU le va merge excelent la serviciu, însă atmosfera caldă şi plină de armonie de acasă va echilibra balanţa.

****

Capricornii sunt mult prea încrezători în persoane care profită de bunătatea lor. O schimbare radicala de atitudine ar fi în favoarea lor.

****

Astăzi Vărsătorii vor fi puşi în situaţia de a lua hotărâri importante în plan personal. E important să NU se lase influenţaţi.

****

Iar Peştii îşi fac planuri de vacanţă alături de familie. Pe seara, este posibil să primească un raspuns important legat de nişte investiţii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » Horoscopul zilei: 26 Iulie 2017