Antena Meniu Search
x

Diferenţa extremă dintre iarnă şi vară în Yakutia. Îngheţată bocnă iarna, acoperită de zeci de ţânţari, vara

Fotografia de iarnă a Anastasiei Gruzdeva, o tânără în vârstă de 25 de ani, cu genele de înghețate, a devenit virală. Acum, tânăra a surprins şi vara în Yakutia.

Fotografia de iarnă a Anastasiei Gruzdeva, o tânără în vârstă de 25 de ani, cu genele de înghețate, a devenit virală.

Acum, tânăra a surprins şi vara în Yakutia.

Ninsoarea, hainele groase şi gheaţa au dispărut din imagini, dar acum chipul Anastasiei este acoperit de zeci de țânțari.

În timpul iernii, în Yakutsk, temperaturile pot coborâ şi până la minus 60 de grade Celsius, însă, în timpul verii, temepraturile pot atinge şi peste 30 grade Celsius, producând o explozie a înmulţirii insectelor.

Anastasiei Gruzdeva a surprins şi anotimpul siberian de vară în Yakutia

"Nu am putut să fac mai mult de o poză. Doar câteva secunde am rezistat. După ce am făcut poza am sărit pe bicicletă și am pedalat repede ca să scap de ele. Pentru câteva secunde am suportat, însă în mintea mea era doar un lucru. Dacă stăteam mai mult, oare ar fi putut să-mi fie fatale atâtea înţepături?", se întreabă Anastasia.

Republica Yakutia, cunoscută și sub numele de republica Sakha și renumită pentru extracţia de diamante, are condiţii mai vitrege decât oriunde pe Pământ.

Anastasia Gruzdeva a devenit cunoscută după ce a publicat o fotografie a sa făcută în toiul iernii, imagine care a devenit de referinţă pentru orice ştire sau informaţie despre o vreme dramatic de rece.

(sursa)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Inedit » Diferenţa extremă dintre iarnă şi vară în Yakutia. Îngheţată bocnă iarna, acoperită de zeci de ţânţari, vara