Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Idei de afaceri 2018. Accesorii pentru telefoane mobile

Idei de afaceri 2018 este un termen foarte căutat de români pe internet, ceea ce arată un interes deosebit pentru intenţia de a începe o afacere în acest an.

de Redactia Observator

la 22.01.2018 , 19:01

Idei de afaceri 2018. Accesorii pentru telefoane mobile

Idei de afaceri 2018 este un termen foarte căutat de români pe internet, ceea ce arată un interes deosebit pentru intenţia de a începe o afacere în acest an.

Idei de afaceri 2018 - accesorii pentru telefoane mobile

Începerea unei afaceri cu accesorii pentru telefoane mobile este o idee excelentă, având în vedere că piaţa de accesorii pentru telefoane mobile din România va creşte în 2018 cu cel puţin 10%.

Articolul continuă după reclamă

Acest procent de creştere a fost avansat de directorul operaţional al grupului francez Avenir Telecom, Costin Soare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mai mult decât atât, piaţa românească de accesorii pentru telefoane mobile ar fi depăşit anul trecut 10 milioane de unităţi.

Totodată, o alta tendinţă pentru acest an a pieţei de accesorii este orientarea utilizatorilor către produsele de brand, în defavoarea celor ”no name”.

Idei de afaceri 2018 - Fiecare nou telefon cumpărat generează achiziţia a cel puţin două accesorii!

Un lucru mai puţin ştiut, numărul de smartphone-uri vândute anul trecut s-a apropiat de patru milioane de unităţi, fiecare nou telefon cumpărat generând achiziţia a cel puţin două accesorii. La acestea se adaugă şi telefoanele mobile deja existente în piaţă, care generează achiziţii suplimentare de accesorii, precum folii şi carcase de protecţie.

Astfel, o idee de afacere cu accesorii pentru telefoane mobile ar fi o idee de încercat.

Idei de afaceri 2018 - Preferinţele românilor pentru accesorii se îndreptă, în primul rând, către carcase, huse şi folii de protecţie

O altă tendinţă care oferă oportunităţi pe piaţa de accesorii este schimbarea modului de utilizare a unui smartphone, folosit tot mai mult pentru navigarea pe internet. Acest obicei presupune un consum mai mare de energie şi atrage cu sine nevoia de accesorii precum încărcătoare auto, baterii externe şi cabluri de încărcare.

Preferinţele românilor în materie de accesorii se îndreptă, în primul rând, către carcase, huse şi folii de protecţie şi huse din categoria fashion şi răspund nevoii acestora de a-şi proteja şi personaliza telefoanele.

Iată de ce, o idee de afacere cu accesorii pentru telefoane mobile ar putea fi o investiţie bună pentru 2018.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
IPS Teodosie ne îndeamnă să nu ascultăm de medic în perioadele de post. Sunteţi de acord cu noua sa declaraţie?
Observator » Inedit » Idei de afaceri 2018. Accesorii pentru telefoane mobile