Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mesaje de Sfântul Ion: urări clasice şi amuzante pentru sărbătoriţii zilei. Tu le-ai spus LA MULȚI ANI celor dragi?

Mesaje de Sfântul Ion. Creştinii ortodocşi celebrează în fiecare an, în data de 7 ianuarie Soborul Sfântului Ioan Botezătorul, considerată una dintre cele mai importante sărbători, zi onomastică pentru foarte mulţi români

de Redactia Observator

la 07.01.2016 , 09:36

Mesaje de Sfântul Ion. Creştinii ortodocşi celebrează în fiecare an, în data de 7 ianuarie Soborul Sfântului Ioan Botezătorul, considerată una dintre cele mai importante sărbători, zi onomastică pentru foarte mulţi români.

Ioan este un nume iudaic, acesta putând fi tradus prin „Dumnezeu s-a milostivit”. Aproape două milioane de români, majoritatea bărbaţi, îşi sărbătoresc onomastica de Sfântul Ioan Botezătorul, pe 7 ianuarie. Cele mai frecvente nume sunt Ion, Ioan sau Ioana, fie derivate ale acestora: Ionel, Nelu, Ionuţ, Ionela, Ionica, Onut, Ionela, Nela, Oana.

Una dintre practicile uşoare pentru a ura „La Mulţi Ani!” celor sărbătoriţi poate fi trimiterea de mesaje de Sfântul Ion, mai ales dacă nu puteţi ajunge personal la persoanele celebrate. Astfel, dacă aveţi sărbătoriţi în cu prilejul acestei zile importante în calendarul ortodox, alăturat aveţi câteva sugestii de SMS-uri de Sfântul Ion.

Articolul continuă după reclamă

Mesaje de Sfântul Ion: variante clasice

1. Sper ca fiecare zi să-ţi aducă ceva nou şi plăcut, iar aceasta zi a numelui sa fie la fel de special/specială ca tine. La multi ani!  

2. De ziua numelui tău, îti doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate, dar mai ales să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o sa ţi le pui. La multi ani, Ioana!  

3. La aniversarea ta îţi doresc ca sănătatea să fie tot timpul împreună cu tine, fericirea să te însoţească la fiecare pas, dragostea să-ţi fie în permanenţă la îndemână, iar norocul să te aştepte la fiecare colţ. La mulţi ani!

 4. Un ocean de sănătate, un munte de noroc, un camion cu bani şi un sincer: La mulţi ani!  

5. Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfântul Ion cât mai frumoasă!

 6. La mulţi ani, vă doresc, domnişoara Ioana!  

7. La mulţi ani, Ioane, să ai un an plin de reuşite şi pentru că eşti căsătorit, te rog, fereşte-te de ispite!  

8. De ziua ta îti urez 12 luni de sănătate, 52 de săptămâni de fericire, 365 de zile fără griji şi 8760 de ore de dragoste.  

9. Îl sărbătorim pe Sfântul Ion şi te sărbătorim pe tine. Sper ca mesajul meu călduros să ajungă deşi afară este un ger de crapă pietrele, îţi urez tot binele din lume şi tot ce a fost neplăcut să ştergem cu buretele.  

10. La mulţi ani cu bucurie, Casa, casă să vă fie, Oameni buni, de omenie, Să v-aducă veselie, Gânduri bune, cumpătate şi urări de sănătate Zile multe şi prospere, de la Dumnezeu putere, Să învingeţi relele ce vă-ncurcă vieţile!  

Urări de Sfântul Ion: variante haioase

1. E 7 ianuarie şi nu este o iarnă prea grea, dar o să stau în casă Ioane şi o să beau în cinstea ta!  

2. Ţi-aş ura împlinirea tuturor dorinţelor, dar mi-e teamă că dacă se adevereşte, la anul nu o să mai am ce să-ţi doresc! La mulţi ani de Sfântul Ion!  

3. Un ocean de sănătate,  Un munte cu aur de la Roşia Montană,  Un camion cu bani Şi un sincer: La mulţi ani, Ioane!

 4. La mulţi ani dragă Ioane şi mult noroc în viaţa ta! Să ai atâta fericire câtă plictiseală au babele de pe strada ta!

 5. Să trăieşti 100 de ani şi încă o viaţă, La Mulţi Ani de ziua ta şi să petrecem şi să bem până dimineaţă!

 6. Un cer albastru fără nori,  În calea ta să fie,  Să ai în viaţă numai flori,  Noroc si bucurie!  Te pup pe pălărie!  

7. Draga Ion/Ioana, tu esti chiriaşul/chiriaşa inimii mele, mereu în urmă cu chiria, dar imposibil de evacuat! La Mulţi Ani!  

8. Hai noroc şi voie bună,  Să petrecem împreună,  C-astăzi este o zi mare Şi-i motiv de sărbătoare.  La mulţi ani!  

9. La mulţi ani şi îţi doresc ca în viaţă toate necazurile să le învingi, se aude prin vecini că vrei să te angajezi la pompieri pentru că bei de stângi! La mulţi ani, Ioane!  

10. O viaţă cât mai lungă şi frumoasă şi să n-ai soarta lu' Ceauşescu' deşi te cheamă Ion, ca pe Iliescu!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aveţi pregătite variante în caz de blackout?
Observator » Inedit » Mesaje de Sfântul Ion: urări clasice şi amuzante pentru sărbătoriţii zilei. Tu le-ai spus LA MULȚI ANI celor dragi?