Antena Meniu Search
x

Muzeul Trenuleţelor din Sinaia ascunde o lume în miniatură

Părinţii care vor să se bucure de linişte pentru câteva ore o pot face fără mari probleme. Trebuie doar să ajungă la Muzeul Trenuleţelor din Sinaia. Cei mici vor fi fascinaţi de lumea în miniatură, iar în timp ce adulţii se vor relaxa la o cafea, copiii se pot juca într-un loc special.

de Redactia Observator

la 02.04.2019, 19:03

Vezi și

Părinţii care vor să se bucure de linişte pentru câteva ore o pot face fără mari probleme. Trebuie doar să ajungă la Muzeul Trenuleţelor din Sinaia. Cei mici vor fi fascinaţi de lumea în miniatură, iar în timp ce adulţii se vor relaxa la o cafea, copiii se pot juca într-un loc special. Bineînţeles, tot cu trenuleţe.

Cei mici sunt cei mai încântaţi de ce văd la muzeul trenuleţelor din Sinaia.

Găsesc acolo o lume întreagă în miniatură. De la gări, tuneluri, poduri, păduri şi până la omuleţi care aşteaptă pe peroane sau care lucrează pe câmp sau pe şantiere.

Machetele trenurilor au fost realizate de un italian, Alberto Drera, pasionat de obiecte în miniatură, care s-a stabilit în Sinaia şi a dorit să deschidă o expoziţie.

Preţul unui bilet variază între 5 şi 10 lei

A murit înainte de a-şi vedea visul împlinit, însă fiica lui a decis să doneze toate piesele muzeului.

Cei care vin aici au la dispoziţie şi o cafenea, în timp ce copiii se pot juca într-un loc destinat doar lor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Preţul unui bilet pentru un adult este de 10 lei, iar pentru copii 5 lei. Clădirea care găzduieşte muzeul a fost construită în 1886 şi reprezintă prima gară regală din România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » Muzeul Trenuleţelor din Sinaia ascunde o lume în miniatură