Nici nu ţi-ai fi închipuit! Ce se întâmplă cu organismul tău dacă BEI ceai de CHIMEN în fiecare zi
Chimenul este o plantă ierboasă din familia morcovului, utilizată din timpuri străvechi ca şi condiment pentru diverse preparate culinare, dar şi că plantă medicinală

Chimenul este o plantă ierboasă din familia morcovului, utilizată din timpuri străvechi ca şi condiment pentru diverse preparate culinare, dar şi că plantă medicinală
Consumat în mod regulat, sub formă de ceai, chimenul contribuie la scăderea în greutate prin arderea grăsimilor, în special în zona abdomenului. Motivul?! Chimenul intensifică metabolismul, crescând cu până la 25% capacitatea organismului de ardere a grăsimilor.
De asemenea, chimenul contribuie la îmbunătăţirea procesului digestiv şi la creşterea imunităţii, are capacităţi diuretice, antispastice, astringente, expectorante şi vermifuge.
- Ciobănescul german care trăiește cu o avere de sute de milioane de euro. Gunther VI este cel mai bogat câine din...
- Zăpada rezistă pe pârtii, dar nu pentru mult timp. Ghioceii anunță venirea primăverii
- Experienţă spectaculoasă la Art Safari: mini-seră recreată artistic, cameră din oglinzi și ambient sonor imersiv
- Un Aston Martin Speedster V12 de un milion de euro, la inspecţia RAR. Sunt doar 88 de exemplare în întreaga lume
- Un fenomen unic în lume: Creier uman transformat în sticlă după erupția Vezuviului. Cercetătorii l-au comparat...
Acest tratament este indicat şi în caz de astm bronşic, dureri de cap, răceală, anorexie, flatulenţă, astenie fizică, cancer de colon şi cancer de piele.
PREPARARE:
Pune la fiert patru căni de apă. Când apa clocoteşte adaugă patru linguri de seminţe de chimen şi lasă ceaiul să fiarbă încă 5 minute. Ia-l de pe foc şi mai lasă-l la infuzat timp de 5 minute.
Ceaiul se poate bea atât cald, cât şi rece, de 3-4 ori pe zi. Chimenul poate fi toxic în doze mari, aşadar nu depăşi doza recomandată.
Înapoi la HomepagePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰