Antena Meniu Search
x

Nu mai ştii ce să faci să scapi de DUREREA de DINŢI?! Încearcă cu MASAJ

Dacă nu vrei să mai dai o grămadă de bani pe medicamente sau pur şi simplu te-ai săturat să înghiţi pastile, încearcă o tehnică veche de sute de ani: masajul

Dacă nu vrei să mai dai o grămadă de bani pe medicamente sau pur şi simplu te-ai săturat să înghiţi pastile, încearcă o tehnică veche de sute de ani: masajul

Poţi îndepărta durerea de dinţi cu mâna, folosind o tehinca de machiaj veche de sute de ani. Vezi cum s-o aplici şi tu! Este vorba despre presopunctură, care se practică în special în medicină tradiţională asiatică şi are efecte uimitoare asupra sănătăţii noastre.

Aplică presiune pe dosul mâinii, în punctul în care se întâlnesc degetul mare şi arătător, timp de două minute. Acolo se găseşte un senzor ce declanşează eliberarea de endorfine din creier- aşa numiţii „hormoni ai plăcerii”, ce vor înlătura durerea de dinţi.

Dacă simţi că ai mucoasa gingivală iritată, aplica presiune pe un punct situat pe tâmplă, la nivelul sprâncenelor, unde creşte părul. Degetul cu care se aplică presiune se roteşte în sens invers acelor de ceasornic. Fă acest lucru timp de cinci-zece minut pe zi, de trei ori pe zi.

Aceste remedii sunt utile doar pentru a îndepărta durerea, însă doar dentistul poate trata afecţiunea care îţi provoacă durerea de dinţi.

CITEŞTE ŞI Cea mai simplă metodă! Uită de călcâie crăpate cu acest remediu natural

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » Nu mai ştii ce să faci să scapi de DUREREA de DINŢI?! Încearcă cu MASAJ