Antena Meniu Search
x

Nu mai ştii cum să scapi de TRANSPIRAŢIA EXCESIVĂ? Iată cele mai simple soluţii

Multe persoane transpiră excesiv în această perioadă, însă puţine ştiu că există modalităţi de stopare. Iată tot ce trebuie să ştii despre acest subiect

Multe persoane transpiră excesiv în această perioadă, însă puţine ştiu că există modalităţi de stopare. Iată tot ce trebuie să ştii despre acest subiect

Cel mai important lucru este să avem o igienă corectă. Prin spălare, bacteriile sunt îndepărtate în mare parte de pe pielea noastră. În timpul dintre spălări, ele se înmulţesc. Cu cât trece mai mult timp de la o curăţire la alta, cu atât avem mai multe bacterii pe piele şi, ca urmare, riscăm să mirosim mai urât.

Deodorantul din cristal mineral: Acesta este o alternativă naturală, fără efecte nedorite. Piatra de alaun, numită şi piatră acră, este un mineral compus dintr-un amestec de sulfat dublu de aluminiu şi potasiu. Se prezintă sub formă de piatră, culoarea gheţii, aproape transparentă, fără miros.

Alte metode naturale care combat transpiraţia: compresele cu oţet de mere sau cidru, ceaiul de salvie, consumat intern 2-3 pahare pe zi, clătirea cu apă aromată cu ulei volatil din arbore de ceai sau clătirea cu apă cu bicarbonat pentru alcalinizarea pielii.

Citeşte şi SPECIAL! Botoxul stopează transpiraţia

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » Nu mai ştii cum să scapi de TRANSPIRAŢIA EXCESIVĂ? Iată cele mai simple soluţii