Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Nu trebuie să mai faci asta NICIODATĂ! Metoda de gătit care te OTRĂVEȘTE

Cele mai multe persoane care aleg să gătească la cupor nu știu la ce pericol se expun!

de Redactia Observator

la 14.01.2016 , 13:09

 Cele mai multe persoane care aleg să gătească la cupor nu știu la ce pericol se expun!

Este vorba despre aluminiu! Este o substanță extrem de periculoasă pentru organism. Dacă până acum ai obșinuit să gătești la cupor cu folie de aluminiu, trebuie să faci schimbări majore și să folosești alte metode pentru a prepara alimentele! În aceeași categorie intră și ustensilele folosite pentru gătit, apa poluată, medicamentele, cosmeticele, aditivi alimentari și aerul poluat din zonele industriale, din cauza aluminiului din compoziție.

Corpul nostru poate procesa acest tip de metal în cantități mici, deși nu are nevoie de el. Cel mai bun exemplu este oferit de medicamente! Dacă luăm aspirine ori vitamine în cantități mai mari decât este recomandat, nu ne vindecăm ci... mai mult ne îmbolnăvim!

Articolul continuă după reclamă

Un lucru greșit, dar foarte popular este folosirea aluminiunui pentru gătit, așa cum am amintit și mai sus. Prin urmare, dacă preparați pește sau carne de pui în folie de aluminiu sau în recipiente făcute din aluminiu, acesta pătrunde în mâncare, iar în cele din urmă o otrăvește! În cazul în care, după o astfel de masă "copioasă" va simțiși rău, trebuie să fiți atenți la anumite aspecte! 

Cele mai frecvente simptome sunt: durerile de oase, slăbiciunea musculară, convulsii, confuzie. De asemenea, boli ale creierului, anemia, problemele de sănătate ale organelor respiratorii pot apărea din cauza intoxicației cu aluminiu.

FOTO CREDIT

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi cere sfatul unui avocat înaintea unei tranzacţii imobiliare?
Observator » Inedit » Nu trebuie să mai faci asta NICIODATĂ! Metoda de gătit care te OTRĂVEȘTE