Antena Meniu Search
x

O femeie din SUA susține că a câștigat la Loto, dar biletul de 26 de milioane $ este de negăsit. Cum l-a pierdut

O femeie din Statele Unite susține că a cumpărat biletul câștigător la loto, în valoare de 26 de milioane de dolari, dar l-a uitat în buzunarul unor pantaloni pe care i-a pus la spălat. Americanca ghinionistă susține că biletul s-a distrus la spălare, scrie BBC. 

de Redactia Observator

la 16.05.2021, 15:23

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Biletul câștigător SuperLotto Plus a fost vândut într-un magazin din Norwalk, în luna noiembrie. O femeie susține că a cumpărat biletul câștigător, dar acesta s-a dezintegrat, după ce l-a uitat în buzunarul unor pantaloni pe care i-a pus în mașina de spălat. Din păcate, fără dovadă, americanca nu și-a putut ridica premiul, iar termen stabilit pentru revendicarea banilor a expirat joi.

Organizatorii loteriei spun că premiul trebuie ridicat în termen de 180 de zile de la extragere, care a avut loc pe 14 noiembrie 2020.

O vânzătoare a magazinului din Norwalk, Esperanza Hernandez, a declarat pentru Whittier Daily News că, într-adevăr, o femeie s-a prezentat miercuri la sediul loteriei, susținând că este deținătoarea biletului câștigător, dar că a pierdut biletul.

Un reprezentat al Loteriei din California a explicat faptul că imaginile de pe camera de supraveghere din magazin nu sunt suficiente pentru a demonstra că, într-adevăr, femeia este deținătoarea biletului câștigător. De asemenea, organizatorii au spus că banii nerevendicați vor ajunge, ca donație, la școlile din statul California. 

Numerele câștigătoare pentru extragerea din noiembrie au fost 23, 36, 12, 31, 13 și 10.

Nu este pentru prima dată când oamenii au pretins că au cumpărat bilete câștigătoare pe care ulterior nu au putut să le arate vânzătorilor sau reprezentanților loteriei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » O femeie din SUA susține că a câștigat la Loto, dar biletul de 26 de milioane $ este de negăsit. Cum l-a pierdut