Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O poză inedită cu "Tribunul": Cornel Vadim Tudor alături de părinţii săi

O fotografie care îl surprinde pe Corneliu Vadim Tudor alături de părinţii săi a fost publicată pe pagina oficială de Facebook a Tribunului, la scurt timp după moartea sa.

de Redactia Observator

la 15.09.2015 , 13:56

O fotografie care îl surprinde pe Corneliu Vadim Tudor alături de părinţii săi a fost publicată pe pagina oficială de Facebook a Tribunului, la scurt timp după moartea sa.

Imaginea a fost postată pe reţeaua de socializare de administratorul paginii şi a adunat, în numai câteva ore, mii de like-uri. "Acum, Corneliu Vadim Tudor se va reîntîlni cu iubiţii lui părinţi", e mesajul care însoţeşte fotografia, provenită cel mai probabil, din arhiva personală a răposatului. Internauţii, impresionaţi de fotografie, nu au ezitat să îşi exprime, prin mesaje, regretul faţă de trecerea în nefiinţă a fostului poilitician.

Articolul continuă după reclamă

Comentator pe Facebook: "Plecarea lui Corneliu Vadim Tudor lasă un gol imens în sufletele noastre"

"Nu mai există nimeni în România care să-l poată egala ca valoare pe Corneliu Vadim Tudor. Din păcate generația noastră nu va mai avea ocazia să fie contemporană cu o personalitate asemănătoare. Spiritul său va dăinui mult timp în conștiința românilor. Ne va fi dor de el pentru că personalitatea sa și-a pus amprenta asupra noastră, iar imaginea sa ne va bântui multă vreme. Pe măsură ce timpul va trece, îi vom simți tot mai mult lipsa, iar plecarea sa va lăsa un gol imens în sufletele noastre", a scris un comentator.

Un altul a scris că "s-a dus şi ultima dovadă de genialitate din România".

Cine a fost Corneliu Vadim Tudor

Președintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a murit ieri la Spitalul Militar din Capitală. A fost fondatorul Partidului România Mare şi membru al Parlamentului European şi a candidat la preşedinţie de cinci ori. La alegerile prezidenţiale din 1996 a candidat pentru funcţia de preşedinte al României, clasându-se pe locul 5 din 16 candidaţi.

În 2000, a candidat la Preşedinţia României, ajungând în turul doi, unde a obţinut 33,17% din voturi. În 2004, a candidat la Preşedinţia României şi a obţinut 12,57% din voturi. La alegerile prezidenţiale din 6 noiembrie 2009, lista PRM pe care a candidat a obţinut votul a 540.380 români, adică 5,56% dintre votanţi.

În 2014, Corneliu Vadim Tudor şi-a depus candidatura pentru alegerile prezidenţiale din 2 noiembrie, cumulând circa 3,68% din toate voturile exprimate şi validate. A fost senator în Parlamentul României în perioada 1992-2008, iar în iunie 2009 a fost ales în Parlamentul European pe lista Partidului România Mare, în nouă luni până în martie 2010 a participat la 15 din 37 de şedinţe în plen - prezenţă de 40,54 %.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Inedit » O poză inedită cu "Tribunul": Cornel Vadim Tudor alături de părinţii săi