Antena Meniu Search
x

O rază de speranță. O pisică a fost găsită în viață printre dărâmăturile blocului din Miami și reunită cu familia sa, după 16 zile

Binx, o pisică care locuia cu familia sa într-un apartament de la etajul nouă, în blocul prăbușit din Miami, s-a reunit vineri cu stăpânii, după ce voluntarii au găsit-o, după 16 zile, printre dărâmături, a declarat, într-o conferință de presă, primarul Daniella Levine Cava.

de Redactia Observator

la 11.07.2021, 17:08

“Micul miracol” din Miami. O pisică a fost găsită în viață printre dărâmăturile de la Champlain Towers South și reunită cu familia sa, după 16 zile
“Micul miracol” din Miami. O pisică a fost găsită în viață printre dărâmăturile de la Champlain Towers South și reunită cu familia sa, după 16 zile - Miami Dade County / Twitter

„După 16 zile lungi și extrem de dificile, sunt fericită că pot să împărtășesc o mică veste bună”, a declarat Daniella Levine Cava, potrivit CNN.

Levine Cava a spus că există persoane care hrănesc pisicile din zona care înconjoară locul prăbușirii și unul dintre voluntari a crezut că a recunoscut felina și a adus-o într-un adăpost pentru animale, unde a fost identificată ca aparținând uneia dintre familiile din clădire.

„Mă bucur că acest mic miracol va aduce bucurie în viața unei familii rănite în această teribilă tragedie”, a adăugat ea.

La întrebarea unui reporter unde a fost găsită pisica, primarul a spus că Binx se afla „în apropierea” ruinelor.

"Există o mulțime de pisici în zonă și am trimis Departamentul de Servicii pentru Animale pentru a găsi felinele și i-am sprijinit, de asemenea, pe cei care s-au oferit voluntari să hrănească pisicile", a declarat Levine Cava.

Bilanţul victimelor tragediei din Miami a crescut la 79, au anunţat autorităţile locale, după ce au anunţat că nu mai speră să găsească supravieţuitori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » O rază de speranță. O pisică a fost găsită în viață printre dărâmăturile blocului din Miami și reunită cu familia sa, după 16 zile