O reţetă RAPIDĂ, DELICIOASĂ şi de POST! Cartofi cu măsline
Perioada postului este una dificilă, gospodinele fiind puse la grea încercare în ceea ce priveşte varietatea mâncărurilor. Reţeta de mai jos, însă, este cât se poate de simplă şi gustoasă

Perioada postului este una dificilă, gospodinele fiind puse la grea încercare în ceea ce priveşte varietatea mâncărurilor. Reţeta de mai jos, însă, este cât se poate de simplă şi gustoasă
Ingrediente:
10 cartofi
5 linguri ulei
- Ciobănescul german care trăiește cu o avere de sute de milioane de euro. Gunther VI este cel mai bogat câine din...
- Zăpada rezistă pe pârtii, dar nu pentru mult timp. Ghioceii anunță venirea primăverii
- Experienţă spectaculoasă la Art Safari: mini-seră recreată artistic, cameră din oglinzi și ambient sonor imersiv
- Un Aston Martin Speedster V12 de un milion de euro, la inspecţia RAR. Sunt doar 88 de exemplare în întreaga lume
- Un fenomen unic în lume: Creier uman transformat în sticlă după erupția Vezuviului. Cercetătorii l-au comparat...
7 căţei de usturoi
2 crenguţe rozmarin
3 linguri ulei pătrunjel verde
150g măsline
salvie
sare
piper
Preparare:
După ce ai spălat bine cartofii şi i-ai curăţat, îi pui într-un vas şi îi amesteci cu usturoiul, uleiul, crenguțele de rozmarin, sare și piper.
Răstorni cartofii într-o tavă şi îi ţii la cuptor aproximativ o oră, până când capătă o crustă arămie. Din când în când, îi întorci pentru a se rumeni uniform. Îi serveşti cu măsline, ornaţi cu salvie şi pătrunjel.
Înapoi la HomepagePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰