O reţetă RAPIDĂ, DELICIOASĂ şi de POST! Cartofi cu măsline
Perioada postului este una dificilă, gospodinele fiind puse la grea încercare în ceea ce priveşte varietatea mâncărurilor. Reţeta de mai jos, însă, este cât se poate de simplă şi gustoasă
![](https://img.observatornews.ro/0/2015/3/19/148207/1426781223bd8f49ad.webp?w=430&f=2&v=2)
Perioada postului este una dificilă, gospodinele fiind puse la grea încercare în ceea ce priveşte varietatea mâncărurilor. Reţeta de mai jos, însă, este cât se poate de simplă şi gustoasă
Ingrediente:
10 cartofi
5 linguri ulei
- Un cuplu din UK a zburat până în Italia pentru o zi, fiindcă o ieşire în Londra ar fi costat de trei ori mai mult
- "Nu mă mâncase". Mărturia tânărului care a fost înghiţit de o balenă în apele din Chile. Cum a scăpat cu...
- Beatrice câştigă mii de euro, purtându-le de grijă petrecăreţilor din Milano. Cum a ajuns să fie cunoscută
- Un Golden Retriever, remediul pentru frica de zbor pe aeroportul din Skopje. Dino calmează pasagerii înainte de...
- Lassie a fugit de acasă de Crăciun, speriată de petarde. Căţeluşa a fost găsită după aproape două luni de...
7 căţei de usturoi
2 crenguţe rozmarin
3 linguri ulei pătrunjel verde
150g măsline
salvie
sare
piper
Preparare:
După ce ai spălat bine cartofii şi i-ai curăţat, îi pui într-un vas şi îi amesteci cu usturoiul, uleiul, crenguțele de rozmarin, sare și piper.
Răstorni cartofii într-o tavă şi îi ţii la cuptor aproximativ o oră, până când capătă o crustă arămie. Din când în când, îi întorci pentru a se rumeni uniform. Îi serveşti cu măsline, ornaţi cu salvie şi pătrunjel.
Înapoi la HomepagePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰