Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Biserica permite amorul în zi de Post, 4G pe Lună, Botox pentru păr. Observator cu Iuliana Pepene

Lista neagră de la fitness, Dragoste în post, 4G pe Lună, Botox pentru păr, Taxi furat de clientă. Observator cu Iuliana Pepene.

de Redactia Observator

la 05.03.2018 , 18:58

Lista neagră de la fitness, Dragoste în post, 4G pe Lună, Botox pentru păr, Taxi furat de clientă. Observator cu Iuliana Pepene.

Selfiurile făcute în faţa oglinzii în sălile de fitness de români şi de românce par să fi atras atenţia parlamentarilor noştri. Aleşii au pus la cale un proiect de lege,  în care au întocmit şi o listă neagră cu steroizi sintetici, hormoni de creştere şi substanţe anabolizante. Multe dintre acestea vor fi catalogate drept droguri de mare risc şi interzise. Aşadar, aveţi grijă ce substanţe folosiţi în încercarea de a obţine un abdomen plat, la sală. Dacă proiectul care a fost depus la Senat va deveni lege, amenzile prevăzute ajung şi la 30-40 de mii de lei.

Cu o lună înainte de Paşte, mitul abstinenţei absolute în timpul postului este demontat, în mod surprinzător, chiar de Biserică. În exclusivitate pentru Observator, un preot a spus că, din contră, cuplurile căsătorite au voie să facă amor chiar şi într-un post precum cel al Paştelui. Părintele Vasile Ioana ne-a dat şi explicaţia:

Articolul continuă după reclamă

"Prea multe femei credincioase au egoismul acesta al duhovniciei! Cum? Nu te atingi de mine! N-ai voie să te atingi de mine! 40 de zile nu te atingi de mine şi se întâmplă un fenomen! Bărbatul, dacă este refuzat o dată, de două ori, de trei ori, se duce în altă parte şi atunci apare păcatul", spune preotul Vasile Ioana.

Totuşi, Biserica impune şi nişte condiţii, pentru ca această dezlegare la relaţii intime să nu fie un păcat.

"Poate ar fi bine să existe această rânduială marţea, joia şi sâmbăta pentru că post fiind miercurea ne aducem aminte de faptul că Domnul a fost vândut, vinerea ne aducem aminte că domnul a fost răstignit, duminicile postului mare sunt importante", explică preotul Vasile Ioana.

Şi, cum e greu să împaci pe toată lumea, declaraţia preotului a stârnit un val de reacţii. Vizibil surprins, un internaut credincios a comentat pe pagina noastră de Facebook: "am trăit să o văd şi pe-asta!"

Mai multe companii şi-au pus în gând să instaleze internet 4G tocmai pe Lună, iar proiectul va fi pus în practică foarte rapid. Primele instalaţii vor fi lansate în spaţiu chiar anul viitor. E clar, cineva e nerăbdător, se pare, să dea mesaje pe Whatsapp de pe Lună. Cu internetul 4G vor putea fi transmise de pe satelitul natural al Terrei inclusiv imagini Full HD. Nu este clar în schimb cine le va filma, deocamdată, pentru că următoarea misiune umană pe Lună nu se anunţă aşa curând!

Botoxul, soluţia salvatoare la care apelează multe dive care vor să-şi mascheze ridurile, are şi alte întrebuinţări, care nu stârnesc atât de multe comentarii ironice. Specialiştii spun că poate fi foarte folositor în tratarea părului deteriorat. Botoxul are efect anticădere şi, spre deosebire de netezirea tenului, nu necesită injectarea, ci se aplică pe podoaba capilară. Tratamentul cu botox pentru păr are efect cam şase luni şi poate ajunge să coste până la 700 de lei.

Facem o escală şi în Republica Moldova, pentru o doamnă foarte grăbită, care nu doar că a luat un taxi, ci l-a furat cu totul. Iniţial, ea s-a urcat ca pasageră. Dar, când taximetristul a oprit ca să-şi cumpere ceva de la un supermarket, tânăra de 31 de ani şi-a pierdut răbdarea. S-a urcat ea la volan şi a demarat în trombă. Femeia şi-a încheiat însă cursa nebună mai repede decât se aştepta, pentru că a dat nas în nas cu un echipaj de poliţie. Tânăra n-a mai ajuns la destinaţie şi acum mai dă şi socoteală pentru că a furat taxiul. Iată cum graba strică treaba!

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » Biserica permite amorul în zi de Post, 4G pe Lună, Botox pentru păr. Observator cu Iuliana Pepene