Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Senzaţii tari româneşti, Apocalipsă la click, Europa albă, Arena SF. Observator cu Iuliana Pepene

Europa albă, Senzaţii tari româneşti, Apocalipsă pentru un click, Cum să dormi la job, Arena viitorului. Observator cu Iuliana Pepene.

de Redactia Observator

la 28.02.2018 , 18:28

Europa albă, Senzaţii tari româneşti, Apocalipsă pentru un click, Cum să dormi la job, Arena viitorului. Observator cu Iuliana Pepene.

V-aţi săturat de zăpadă? Dacă da, e bine să avem consolarea că nu suntem singurii. Să nu vă gândiţi că, dacă treceţi graniţa, se schimbă peisajul: toată Europa e albă, chiar şi în colţurile îndepărtate ale continentului. A nins serios în Marea Britanie, a nins chiar şi în Corsica sau în Spania, unde localnicii văd destul de rar zăpadă. Occidentalii au botezat acest val polar: "Bestia de la est". Au şi motive, pentru că gerul vine din Siberia, parcă ar fi cadoul de primăvară de la Vladimir Putin. Domnule Putin, mulţumim pentru cadoul îngheţat, dar parcă ar fi fost mai bine dacă ni-l trimiteaţi de Crăciun!

În plin ger siberian, sunt şi români cu pasiuni bizare. De exemplu, un domn din Suceava face scufundări în apa îngheţată ca să prindă peşti. În timp ce afară sunt sub minus 10 grade Celsius, tânărul se dezbracă la costum de baie şi plonjează în bazin. Îl vedeţi ieşind cu peştele în mână, ţinându-l ca pe un trofeu. Dacă ar fi folosit o undiţă, ar fi fost o experienţă mai puţin rece...

Articolul continuă după reclamă

Ştirea virală a zilei în online-ul românesc: conform unui articol, "România a fost devastată de un cutremur, printre cele mai mari de anul acesta..." De parcă nu era de ajuns doar titlul, articolul are şi o fotografie apocaliptică, să înţeleagă românul, probabil, că a venit sfârşitul lumii. Conform seismologilor, acest cutremur care "ar fi devastat România" a măsurat... 2,7 grade pe Scara Richter. La o astfel de magnitudine, nici măcar cana de cafea a jurnalistului nu s-a clintit de pe masă...

Pentru angajaţii care stau deseori peste program, un inventator a fabricat perna pe care poţi dormi la birou. Ea are un suport cu picioare ajustabile care le poată veni în ajutorul celor care, istoviţi de muncă, vor să pună capul pe masă, pentru dormi câteva minute. Invenţia costă 10 Euro. În loc să vă grăbiţi să o cumpăraţi, însă, poate reuşiţi, totuşi, să plecaţi la timp acasă!

O ştire pentru cei care cutreieră Europa pentru a fi spectatori de mega-concerte: iată ce se plănuieşte a se construi la Londra. O uriaşă arenă în forma unei sfere, va fi ridicată în Parcul Olimpic din capitala Marii Britanii. Superba arenă, care va imita inclusiv globul pământesc, va avea o capacitate de 23 de mii de locuri, dintre care 18 mii pe scaune şi restul de 5 mii în picioare. Proiectul, dezvoltat de o firmă americană, prevede ridicarea unei arene similare şi în Las Vegas. Care proiect va fi gata mai repede: arena de concerte din Londra sau metroul către aeroportul Otopeni?

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » Senzaţii tari româneşti, Apocalipsă la click, Europa albă, Arena SF. Observator cu Iuliana Pepene