Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Calul şi capra aleg poliţiştii, Ştirile bizare ale zilei, Ţeapă online. Observator cu Iuliana Pepene

Calul şi capra aleg poliţiştii, Casa arde, pompierii n-au apă, Ţeapa chinezească, Ştirile bizare ale zilei - Observator cu Iuliana Pepene.

de Redactia Observator

la 06.03.2018 , 19:34

Calul şi capra aleg poliţiştii, Casa arde, pompierii n-au apă, Ţeapa chinezească, Ştirile bizare ale zilei - Observator cu Iuliana Pepene.

Poliţia face angajări, iar mii de români ar vrea să-i îmbrace uniforma. Mulţi au făcut pasul înainte şi s-au înscris la concursul pentru ocuparea unui post. Doar că nu-i chiar aşa uşor... Pentru unii, calea către cariera de poliţist a fost blocată de un cal sau de o capră. S-a întâmplat la proba sportivă de la Academia de Poliţie. Unor concurenţi nu li s-a potrivit proba de sărituri. Cei care au învins calul şi capra urmează să se ia la întrecere cu pixul, pentru a ocupa cele 770 de posturi vacante de poliţist. Mai exact, candidaţii urmează să dea proba scrisă. Le urăm multă baftă!

Să mergem la graniţa României, pentru o scenă care ar fi de râs... dacă n-ar fi de plâns. Un echipaj de pompieri a intervenit într-o comună din Republica Moldova pentru a stinge o casă în flăcări. Dar, în loc să înfrunte focul, s-au luptat mai degrabă cu furtunul. Tuburile care ar fi trebuit să fie conectate la pompă ar fi fost sparte. Aşa că, în loc să ajungă la flăcări, apa s-a împrăştiat peste tot. În timp ce pompierii alergau fără rezultat în jurul maşinii lor, casa a fost mistuită cu totul. Ferească Dumnezeu de astfel de intervenţii!

Articolul continuă după reclamă

Dacă aţi intrat pe un site de cumpărături cu preţuri dubios de mici, fiţi foarte atenţi! Zeci de români se plâng că au fost păgubiţi de site-uri care ofereau laptopuri, televizoare, plasme sau haine de firmă la preţ de 4 ori mai mic decât cel din magazin. Sunt site-uri capcană, deschise în China. Textul în română arată foarte ciudat, pentru că pare a fi compus prin Google Translate. Iar produsele şi preţurile sunt fictive. Recomandăm să cereți și părerea unui prieten înainte de a face cumpărături de pe astfel de site-uri.

Rămânem la capitolul vânzări online pentru a vă demonstra că nu doar chinezii au idei ciudate, ci şi românii. Un tânăr din Constanţa a scos la vânzare o amintire de familie, cu totul neobişnuită: un glonţ cu care s-ar fi tras în bunicul său în al doilea război mondial. Cu un text, de asemenea, parcă trecut prin Google Translate, el anunţă pe Facebook că produsul e în stare foarte bună şi cere colecţionarilor 4.600 de lei. Mă întreb dacă a găsit vreun client.

Printre ştirile bizare ale zilei e o scenă surprinsă într-un avion deasupra Asiei. În faţa celorlalţi pasageri, un tânăr student s-a dezbrăcat în timp ce se uita ca hipnotizat la telefonul pe care rula un film pentru adulţi. A primit o pereche de cătuşe şi un drum la poliţie. Tot în arest a ajuns şi vloggeriţă de 19 ani din China, care şi-a invitat fanii la o partidă de amor. Anunţul a făcut vâlvă, iar la hotelul unde era cazată tânăra s-au strâns 3 mii de bărbaţi. O lume nebună, nu-i aşa?

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » Calul şi capra aleg poliţiştii, Ştirile bizare ale zilei, Ţeapă online. Observator cu Iuliana Pepene