Antena Meniu Search
x

(P) Drujba electrică și cositoare pe benzină, unelte cheie pentru o grădină de vis

O curte spaţioasă poate deveni gazda unui foişor confortabil şi primitor, locul ideal în care poţi servi cina într-o seară caldă de vară sau unde îţi poţi lua micul dejun în aerul proaspăt al dimineţilor însorite. În acest mod, poţi specula într-un mod foarte creativ spaţiul  exterior de care dispui, bucurându-te de aer curat şi de frumuseţea şi parfumul plantelor de grădină. Pentru a crea spațiul mult visat ai nevoie de unelte adecvate: drujbe electrice și cositoare pe benzină.

de Redactia Observator

la 31.03.2022, 13:06

Foişorul din curte - drujba electrică echipamentul cheie pentru degajarea zonei de interes

Poţi demara proiectarea şi construcţia unui foişor, primul pas fiind acela de a folosi o drujbă electrică performantă pentru a defrişa şi curăţa spaţiul care ai nevoie. Înlăturând copacii şi plantele uscate, vei reuşi să delimitezi exact spaţiul în care intenţionezi să ridici micuţa construcţie. 

Alina G / Shutterstock.com

Degajarea spațiului este o sarcină ce trebuie tratată cu maximul de responsabilitate, în special dacă zona ideală este acoperită cu pomi fructiferi, arbori, arbuşti sau alte plante. Poți construi la umbra pomilor sau îi poţi tăia dacă sunt bătrâni şi bolnavi. Drujba este în acest context unealta de care ai nevoie pentru a duce la bun sfârşit sarcina. Dacă încă nu ai în trusa o drujbă performantă, această acţiune te poate determina să o achiziţionezi, în special dacă în gospodărie există şi alţi pomi ce necesită tăieri. Mizează pe scule de calitate, ergonomice, ce îţi conferă autonomie de lucru ridicată, astfel vei executa rapid sarcinile speciale.

Unelte cheie pentru o grădină de vis

bogdanhoda / Shutterstock.com

Poţi adopta o variantă robustă, alegând să construieşti un foişor de dimensiuni mari, cu patru pereţi amenajaţi cu multe spaţii pentru ferestre, sau poţi alege foişorul deschis, ideal în serile calde de vară. Fie că alegi lemnul ca material de construcţie, fie că preferi alte materiale, rezultatul va fi unul foarte plăcut, devenind spaţiul în care te vei putea bucura de câteva clipe de relaxare în aer liber, locul în care poţi servi cina sau îţi poţi primi prietenii pentru o seară specială de distracţie. Indiferent de varianta de construcție agreată, poți miza pe drujba electrică pentru a realiza un număr mare de sarcini. 

Amenajarea curţii - cositoare pe benzină echipament indispensabil

Construirea unui foişor în curte se va dovedi o idee foarte ingenioasă, fiind locul ideal în care îţi  poţi petrece timpul  în aerul  curat şi parfumat. Însă ca întregul cadru al curţii să capete un aspect minunat, poţi alege să plantezi gazon, creând astfel un tablou general mereu  proaspăt şi foarte frumos. Folosind o cositoare pe benzină performantă, vei reuşi să menţii firul ierbii într-o stare foarte bună, căpătând astfel o consistenţă bogată şi un aspect frumos. O cositoare performantă este indispensabilă, pentru că te ajută să realizezi sarcinile de întreținere a gazonului. Mizează pe cositoare cu benzină dacă-ți dorești autonomie, dacă vrei sa beneficiezi de lucrări rapid efectuate. Aceste ustensile au construcție ergonomică fapt ce le face ușor de manevrat. 

Verdele crud al gazonului va crea un cadru special, devenind baza pe care să  amenajezi întreaga curte, locul în care să amplasezi mobilierul de curte sau locul de joacă pentru cei mici.

Mobilierul de exterior - handicraft sau modern?

Dacă adopţi să amplasezi în spaţiul exterior mobilă de grădină modernă şi durabilă, trebuie să ştii că vei spori şi mai mult aspectul şi utilitatea curţii tale. Un hamac agăţat  între copaci, o canapea de exterior confortabilă sau câteva balansoare presărate prin curte, îţi vor oferi  şi mai multe posibilităţi prin care să te deconectezi şi să te odihneşti  în aerul parfumat şi curat al grădinii tale. Totuși dacă apreciezi lucrul bine făcut, cu drujba electrică, lemn de bună calitate și cateva unelte simple poți crea chiar tu mobilierul de grădină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » (P) Drujba electrică și cositoare pe benzină, unelte cheie pentru o grădină de vis