Antena Meniu Search
x

(P) Ghid Keno Online: Loteriile preferate ale pariorilor români

Numărul mare de pasionați de loterie din țara noastră i-a împins pe operatorii de jocuri de noroc să le ofere posibilitatea de a paria pe diverse loterii internaționale și naționale, iar aceștia au descoperit că jocurile de tip Kino sunt cele mai populare în rândul pasionaților români.

de Redactia Observator

la 19.03.2021, 15:56

Ghid Keno Online: Loteriile preferate ale pariorilor români
Ghid Keno Online: Loteriile preferate ale pariorilor români

Conceptul de loterie de tip Keno datează cu cel puțin câteva secole înaintea lui Hristos și se spune că inclusiv Marele Zid Chinezesc a fost parțial finanțat din banii proveniți din acest joc.

Kino sau Keno are la bază extragerile de 20 de numere dintr-un total de 80, 70 sau 62 și se aseamănă într-o oarecare măsură cu jocul de Bingo.

Diferența principală între cele două este că la Bingo, joc cu care românii sunt mai familiarizați, numerele sunt deja alese pe cartoanele de joc, în timp ce la Keno, pariorul alege numerele pe care vrea să le joace, ca la orice alt joc de loterie.

Loteria Română nu organizează nici o extragere de tip Keno, astfel încât pasionații acestui joc se îndreaptă către pariuri pe diverse loterii internaționale și naționale. Chiar dacă nu pot cumpăra efectiv tichete la acele loterii, utilizatorii au posibilitatea de a paria pe rezultatele extragerilor, prind cote pentru pariuri cu până la 16 numere și putând alege, de la pariuri pe un singur număr și până la tot felul de combinații inedite.

Românii îndrăgesc loteriile Kino pentru că oferă extrageri rapide, șanse matematica mai bune de reușită, ofertă bogată de loterii și posibilitatea de a aplica anumite strategii. Acestea sunt cele mai apreciate astfel de jocuri de loto printre amatorii din țara noastră:

  1. Grecia Kino (20/80) – extrageri din 5 în 5 minute.
  2. Polonia Multi Loto (20/80) –2 extrageri pe zi, la orele 15:00 și 22:40
  3. Letonia Kino (20/62) – 3 extrageri pe zi, de la 11:30, 15:30 și 19:30
  4. Franța Kino (20/70) – 3 extrageri pe zi la 14:30 și 21:30
  5. Italia Kino (20/90) – extrageri 5 din 5 minute
  6. Slovacia eKlubkino (20/80) – extrageri din in 5 în 5 minute, dar la fel ca și în cazul Italia Kino, oferta pentru aceste loterii lipsește de la mai mulți operatori din România. Citește mai multe despre Slovacia Keno la Fortuna pe Casinos.ro.

Chiar dacă internetul este plin de strategii aplicabile loteriilor de tip Keno, fiecare amator trebuie să știe că nu există nici o formulă care poate rezerva un câștig. Loteriile reprezintă un joc de noroc, însă asta nu înseamnă că pasionații nu pot face anumite demersuri pentru a-și îmbunătăți rutina, cu scopul de a se distra mai bine.

Cunoscătorii le recomandă consumatorilor de Kino să-și țină o evidență a numerelor jucate și a sumelor investite și încasate.

La fel de important este să nu se depășească niciodată granița divertismentului și să nu se joace sume mari. Suma minimă care poate fi jucată pe un bilet este de 1 RON. Totodată, trebuie știut că simulările și calculele făcute pe hârtie sau într-un jurnal digital, pot suplini nevoia de a folosi bani reali, cel puțin în ceea ce privește experimentarea anumitor sisteme de joc.

În ultimă instanță, La Keno, câștigurile sunt determinate în funcție de o marjă de câștig prestabilită, car se va regla pe termen lung, după sute sau mii de extrageri.

Prin urmare, fie că se abordează o strategie cu numere calde sau reci, fie că se joacă numerele preferate (zilele de naștere ale membrilor familiei, numărul străzii pe care locuiesc, date importante din viața lor etc.), jucătorii sunt sfătuiți să-și împartă bugetul destinat acestei activități în mai multe bilete, astfel încât să aibă mai multe oportunități pentru a fi „loviți de noroc”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » (P) Ghid Keno Online: Loteriile preferate ale pariorilor români