Antena Meniu Search
x

(P) Tu stii cum sa cumperi haine si incaltaminte la reduceri? Ai cateva idei aici!

Pasionati de fashion sau pentru ca au nevoie de un anumit produs, unii consumatori nu tin cont de un detaliu care poate face diferenta in momentul in care achizitioneaza haine, incaltaminte sau diverse accesorii. 

de Redactia Observator

la 11.11.2022, 14:36

(P) Tu stii cum sa cumperi haine si incaltaminte la reduceri? Ai cateva idei aici!
(P) Tu stii cum sa cumperi haine si incaltaminte la reduceri? Ai cateva idei aici!

De altfel, intrebarea care ar trebui sa ii preocupe pe toti poate sa sune la modul urmator: cand este mai potrivit sa incep sa pun lucruri in cosul de cumparaturi? In mod evident, cel mai bun raspuns este: in perioadele in care magazinele fac reduceri de pret.

La modul general, preturile scad atunci cand se fac lichidari de stoc, soldari, cand comerciantul cu motiv evident sau nu face oferte pentru anumite produse – de Black Friday, de exemplu.  Toate aceste perioade sunt momente ideale pentru a da startul la cumparaturi, pentru ca in mod cert vor fi mai ieftine produsele de interes. De exemplu, in aceasta perioada, ofertele din magazine suna incredibil: cu pana la 80% mai ieftin decat in perioada anterioara Black Friday.

De asemenea, mai ieftin se poate cumpara si cu ajutorul unor cupoane pe care magazine online le pun la dispozitia clientilor, pentru a le facilita achizitiile.

Ce magazine au dat startul reducerilor in aceasta perioada

Paltonul care nu de mult costa 320 lei la Answear, in aceasta perioada costa 192 lei, suna bine si, suna si mai bine, avand in vedere ca de pe site pot fi cumparate o serie de produse cu pret mai mic. La Answear, consumatorul online care acceseaza site-ul se poate bucura de reduceri la toate categoriile de pe site. Practic, se poate imbraca de iarna sau pentru orice alt anotimp, astfel incat sa arate impecabil.

Answear nu este insa singurul magazin la care a fost dat startul reducerilor semnificative, Fashion Days, Blesi, Zalando, fiind de asemenea exemple bune. Bineinteles, lista de magazine online care deruleaza acum oferte cu reduceri irezistibile este cu mult mai mare.

Cum se cumpara produsele la reduceri

Nu conteaza in ce perioada a anului au loc reducerile, pentru ca in magazine se pot gasi haine pentru toate anotimpurile. In ianuarie se vand sandale, iar vara se vand si paltoane. Bineinteles, cei care cumpara acum produse vestimentare pentru la vara sau pentru alt sezon trebuie sa se asigure ca sunt atemporale si ca atunci cand va veni momentul sa le poarte nu vor fi considerate demodate. 

Acest lucru nu inseamna ca trebuie sa se concentreze numai si numai pe cumpararea de produse de iarna la pret redus daca te afli in perioada Black Friday, ci mai degraba ca trebuie sa caute un echilibru si, mai presus de toate, sa-si exerseze constiinta gandindu-se la ce va purta si ce nu va purta.

Pe scurt, daca o fashionista convinsa gaseste,  de exemplu, o rochie de vara splendida in mijlocul lunii noiembrie la un pret irezistibil, nu trebuie sa stea pe ganduri. Poate sa o cumpere pentru ca va deveni o achizitie de care va fi mandra vara urmatoare. In fond, exista ceva mai satisfacator decat sa cumperi la reducere? Putin probabil!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » (P) Tu stii cum sa cumperi haine si incaltaminte la reduceri? Ai cateva idei aici!