Antena Meniu Search
x

Video Piscina, refugiul bucureștenilor care nu au ajuns la mare în prima zi de caniculă. Cât costă distracția la piscină?

Cine nu a ajuns la mare, s-a refugiat la piscină. Aşa se face că la orele prânzului, la ştrandurile din capitală, nici măcar nu se mai putea intra pentru că era prea multă lume, iar accesul a fost restricţionat. O zi de bălăceală costă între 200 şi 400 de lei de persoană în funcţie de locul ales. Dar oamenii spun că distracţia e nepreţuită. 

de Redactia Observator

la 24.06.2023, 22:09

Vezi și

La 37 de grade Celsius, oamenii s-au grăbit să prindă un loc la umbră la piscină. Loredana nu a vrut să mai bată drumul până la mare şi i-a adus pe copii la ştrand. 

Loredana, clientă: "Am venit cu fetele la piscină, sunt foarte încântată.  Apa e caldă, e cald afară, ziua perfectă. Este mai simplu când ai copii. Suntem aici, avem piscina aproape, e perfect aici." 

"Este foarte cald afară. O vreme foarte bună pentru piscină. Ne distrăm, am venit aici de dimineaţă. Am reuşit să prindem şi şezlonguri. Cu umbrelele este puţin mai greu, dar intrăm în apă pentru umbră." 

Cât costă o zi de distracție la piscină?

Pe acelaşi subiect

Pentru o zi de distracţie la această piscină din Capitală două persoane plătesc în jur de 400 de lei pentru intrare, băuturi şi ceva de mâncare.  

Aurel, client: "Am stat o oră la coadă că era plin. Costurile sunt mai mari la mare. Şi la piscină sunt. Mă uitam la preţuri la fel ca la mare."

Reporter: "Cât ai scos din buzunar până acum?" 

Aurel, client: "Cam vreo 200 de lei."  

Cei care s-au trezit mai târziu au plătit sump: n-au mai putut intra pentru că nu au mai fost locuri libere.  

"Nu mai sunt locuri! Păi mi-a păstrat cineva şezlong!"

"Cum să-ţi păstreze cineva şezlongul, când nu are dreptul să-ţi ocupe un şezlong!"

"Nu am mai prins. Am întrebat eu dacă mai sunt locuri că nu voiam să stau în picioare. Căutăm, dacă nu mergem în altă zi." 

Administratorul unei piscine: "Nemaiavând locuri, noi le explicăm. Cine doreşte să intre fără şezlong, asta este situaţia. Încercăm pe cât posibil să adume mai multe şezlonguri."

Piscinele din ansamblurile rezidențiale, la mare căutare. În ansamblurile rezidenţiale care au şi piscine toţi locuitorii sunt în apă. 

"Este cald, ne răcorim. Aici vara te simţi ca în concediu şi nu mai e nevoie să te duci la mare."

"Este cald şi ne relaxăm. Am ieşit aici cu fetiţşa şi încercăm să profităm de căldură. Piscina este cumva în spatele blocului şi este prima dată când venim pe acest sezon. Este mai la îndemână în spatele casei." 

Alina Pârvulescu, PR complex rezidenţial: "Este un beneficiu extraordinar să poţi ieşi din casă sau din bloc şi să ai la dispoziţie de 2 minute de casă  o piscină răcoritoare. Oferim acces liber tuturor rezidenţilor şezlonguri gratuite, acces la piscină." 

În weekend, preţul de acces la o piscină porneşte de la 40 de lei şi poate sări de 200 de lei, în funcţie de loc şi servicii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Inedit » Piscina, refugiul bucureștenilor care nu au ajuns la mare în prima zi de caniculă. Cât costă distracția la piscină?