Pokemon Go, noul joc care face ravagii în toată lumea. E mai folosit decât Tinder sau WhatsApp
Cea mai iubită animaţie a anilor 2000 face senzaţie din nou, de această dată direct pe smartphone-ul tău sub forma unui joc cu pokemoni: Pokemon Go.

Cea mai iubită animaţie a anilor 2000 face senzaţie din nou, de această dată direct pe smartphone-ul tău sub forma unui joc cu pokemoni: Pokemon Go.
Creat de japonezii de la Nintendo, jocul permite jucătorilor să se plimbe în viaţa reală, căutând personaje din seria Pokemon pe ecranele telefoanelor.
Jocul este extrem de mixt, reuşind foarte bine să se apropie de realitate, cu tehnici clasice ale jocului pentru serie, cum ar fi prinderea pokemonilor, antrenamentul pe care trebuie să îl acorzi acestora, luptele mult aşteptate şi inevitabil personajele pe care multă lumea le ştie.
- O nouă şansă pentru un căprior lovit şi abandonat pe şosea. Helga, o şoferiţă cu inima de aur, l-a salvat de...
- Imagini spectaculoase surprinse în parcurile din Tokyo. Florile de cireş au transformat locul într-un peisaj de...
- O plantă rară, păzită zi și noapte într-o pădure din Târgu-Jiu. Cristi: "I se mai spune și floarea de șah"
- Reuniţi de destin, după 8 decenii. Cum s-au întâlnit la 95 de ani doi iubiţi din copilărie, datorită unei...
- Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Buna Vestire. Ce este interzis să faci astăzi, de Blagoveştenie sau Ziua...
Concepte vechi, dar bune!
Conceptul de Pokemon Go nu este unul nou. Cei de la Nintendo au mai avut idei similare în trecut, însă acum jocul foloseşte tehnologia pe care ţi-o oferă un smartphone, combinând puterea grafică cu un GPS. Rezultatul este un vânător de pokemoni care îşi caută “animăluţele” în cele mai ciudate locuri.

Gameplay-ul se bazează în principiu pe două aspecte. Primul este colectarea pokemonilor, folosind focalizarea prin GPS, aceştia apărând pe o harta generată peste cea reală. Al doilea este un sistem ce face ca pokemonii să apară pe ecranul telefonului tău; de aici şi sloganul “GottaCatch ‘Em All.”
Pokemon Go face SENZAŢIE în SUA
În Statele Unite, la două zile după lansare, jocul era deja instalat pe mai mult de 5% din dispozitivele cu sistemul de operare Android, depăşind Tinder, platforma care este prezentă pe numai 2% din terminalele cu Android ale americanilor.
Vezi şi Pokemon Go, mai tare decât pornografia
Jocul este utilizat în medie 43 de minute pe zi, mai mult decât WhatsApp sau Instagram.
Înapoi la HomepagePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰