Antena Meniu Search
x

Video Povestea fabuloasă a femeii care a ieşit la pensie la 90 de ani, după 74 de muncă în acelaşi loc: cadoul oferit de colegii care i-ar putea fi nepoţi

Povestea incredibilă a unei femei dedicate serviciului său a devenit virală pe internet. Melba a ieşit la pensie la 90 de ani, după 74 de ani în care a lucrat la acelaşi magazin de lux din Statele Unite. Colegii săi i-au organizat o petrecere surpriză, ocazie cu care întreaga lume i-a aflat povestea.

de Redactia Observator

la 07.07.2023, 18:20

Vezi și

Melba Mebane şi-a încheiat cariera la 90 de ani, în ropote de aplauze din partea colegilor de la magazinul de lux la care a lucrat mai bine de 70 de ani.

Cel mai longeviv angajat

Femeia s-a angajat ca liftier în 1949. A lucrat apoi la raionul pentru bărbaţi şi în cele din urmă la cosmetice, unde a rămas până la pensionare.

Vicepreședintele Dillard's, Drue Dillard Matheny: Este cea mai fericită şi cea mai determinată persoană, oferă atât de multe comunităţii şi şi-a făcut foarte mulți prieteni. Veneam să o privesc la raionul de cosmetice și îmi spuneam "Mi-aș dori să pot fi așa", pentru că era incredibil de drăguţă cu oamenii. Încă este!

Femeia în vârstă de 90 de ani s-a dedicat întotdeauna serviciului şi a creat o legătură unică atât cu clienţii, cât şi cu colegii săi.

Melba Mebane: I-am iubit pe toţi de acolo şi mi-a plăcut să vin la serviciu în fiecare zi.

Fiul ei: Chiar îi plăcea să vorbească cu toată lumea.

La plecare, întreg personalul magazinului i-a pregătit o petrecere surpriză, iar conducerea i-a oferit un certificat de excelență pentru cel mai longeviv angajat.

Vicepreședintele Dillard's, Drue Dillard Matheny: Te iubim. Ai fost unul dintre cei mai importanţi oameni de la Dillard's timp de 70 de ani și te iubim. Dumnezeu să te binecuvânteze.

Acum, Melba îşi face planuri pentru următorul capitol din viaţa ei. Femeia spune că plănuieşte să se odihnească, să călătorească cât mai mult şi să stea alături de familie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Inedit » Povestea fabuloasă a femeii care a ieşit la pensie la 90 de ani, după 74 de muncă în acelaşi loc: cadoul oferit de colegii care i-ar putea fi nepoţi