Antena Meniu Search
x

Punem pariu că nu ştiai? Iată câte poţi face cu CREMA DE RAS

Ştim cu toţii la ce este folosită crema de ras, însă puţini ştiu că are şi întrebuinţări casnice. Iată câteva dintre ele

Ştim cu toţii la ce este folosită crema de ras, însă puţini ştiu că are şi întrebuinţări casnice. Iată câteva dintre ele

Poţi preveni aburirea oglinzii din baie: Tot ce trebuie să faci pentru a le preveni este să ştergi oglindă cu cremă  de trei ori pe săptămână. Aceasta lasă o peliculă fină şi transparentă care va bloca aburii.

Petele de pe covor dispar rapid: Fie că verşi vin, cafea, suc sau orice altceva pe covor, este suficient să aplici repede crema de ras şi să freci pata cu o cârpă curată din bumbac. Pata va fi îndepărtată rapid şi eficient.

Ai uşi care scârţâie în casă? Poţi remedia această situaţie cu ajutorul cremei de ras. Unge balamalele cu probleme şi îndepărtează excesul de cremă cu o cârpă curată.

Bijuteriile se curăţă cu ajutorul unei cârpe: Alege un material moale, umezeşte-l şi aplică pe el puţină cremă, Freacă apoi uşor bijuteriile şi clăteşte-le cu apă rece.

Citeşte şi Truc util! Aşa poţi să dechizi CUTIILE DE CONSERVE fără un deschizător

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » Punem pariu că nu ştiai? Iată câte poţi face cu CREMA DE RAS