Antena Meniu Search
x

Video Românul care a comandat 475 de pizza într-un an. Noile combinaţii preferate la noi în ţară: cu şorici sau drob de Paşte

Cu o viteză de cinci pizza pe secundă comandate, mâncarea tradiţională a italienilor este în topul preferinţelor noastre. Comandăm mai ceva ca la Roma sau Milano, iar combinaţiile sunt, practic, nesfârşite. Un bărbat din Făltceni ar putea fi desemnat cel mai mare iubitor de pizza din ţară: a făcut aproape 500 de comenzi într-un an.

Alexandra Marin
de Alexandra Marin

la 22.02.2023, 20:38

Vezi și

Nicio masă fără pizza ar putea deveni noul brand de ţară.

Andrei Cristache, proprietar pizzerie: Cel puţin la noi în restaurant, nu există o masă fără pizza pe ea. Chiar dacă avem şi alte preparate, fructe de mare, paste, nu există masă fără pizza.

Pe lângă clasicele Margerita, Diavola sau Quattro Formaggi, românii şi-au deschis apetitul şi pentru combinaţii ceva mai deosebite, adaptate specificului local.

Andrei Cristache, proprietar pizzerie: Am avut şi pizza şorici, înaitne de Crăciun, am avut şi pizza cu drob de Paşte.

Pe acelaşi subiect

Romeo, manager pizzerie: Avem variantă de miere, nucă şi brânză gorgonzonla, iar a doua variantă e cu ciocolată şi căpşuni, cele mai comandate de către copii în pizzeria noastră.

Cele mai multe pizza au fost comandate online. În ultimul an, românii au dat aproape 6 milioane de comenzi, dublu faţă de 2021.

Ştefan, livrator: Livrăm foarte multă pizza. În tot Bucureştiul, la persoane fizice, birouri, peste tot.

Bucureștiul este orașul cu cei mai mulți iubitori de pizza, depășind orașe precum Barcelona, Madrid sau Roma.

"Mai mult la muncă la prânz sau când nu am timp să gătesc ceva."

"E cel mai la îndemână şi acasă când îţi dai comandă, pizza. Ieşi cu pritenii în oraş, pizza. Nu ştii ce se mănânci, pizza. Nu poţi da greş cu aşa ceva."

Românul care a comandat 475 de pizza într-un an

Un bărbat din Fălticeni ar putea lua premiul pentru cel mai mare iubitor de pizza. Anul trecut a comandat de 475 de ori.

Iustinian Belghir, director general aplicaţie delivery: În ultimele 12 luni, românii, prin platforma noastră, au comandat o pizza la 5 secunde şi tot în zona de fun fact, dacă am alinia toate aceste pizza comandate am parcurge distanţa de la Cluj la Barcelona.

După pizza, pe locul doi în clasamentul preferinţelor românilor este burgerul, cu peste de 1 milion de căutări anul trecut. Pe locul al treilea se află shaorma, care a fost cu 52% mai căutată decât în 2021. Fast food-ul arăbesc a detronat sushi-ul, care ocupă acum locul patru. A crescut interesul şi pentru noodles - un alt fast food care întărește ideea că bucătăria asiatică rămâne la mare căutare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » Românul care a comandat 475 de pizza într-un an. Noile combinaţii preferate la noi în ţară: cu şorici sau drob de Paşte