Antena Meniu Search
x

S-a spălat zile la rând cu PASTĂ DE DINŢI pe faţă! Ce s-a întâmplat cu tenul ei

Deşi pare ciudat, pasta de dinţi poate fi un produs cosmetic eficient mai ales pentru persoanele care se confruntă cu acnee şi ten uleios

Deşi pare ciudat, pasta de dinţi poate fi un produs cosmetic eficient mai ales pentru persoanele care se confruntă cu acnee şi ten uleios

Este indicat să eviţi acest produs dacă ai tenul sensibil sau extrem de uscat. Există numeroase moduri în care pasta de dinţi poate fi utilizată pe faţă, iar rezultatele sunt incredibile.

Nu trebuie să foloseşti pasta de dinţi pe fată în fiecare zi, ci este suficient să o aplici atunci când îţi simţi tenul foarte gras, îţi apar coşuri sau simţi nevoia unei exfolieri intense. Proprietăţile sale vor elimina exesul de sebum şi te vor ajuta să obţii o piele fină, curata şi suplă. Pentru a o utiliza poţi forma un amestec din pasta de dinţi şi apa pe care să îl aplici pe toată faţa. Nu lasa amestecul prea mult în contact cu pielea, ci clăteşte-te imediat.

Dacă ai coşuri mari poţi aplica pasta de dinţi pe ele. Lasă pasta să se usuce şi apoi clăteşte-te cu apă caldă. Nu abuza de acest tratament, ci apelează la el doar când este absolut necesar. Evită produsele cu arome, sau pe cele mentolate şi foloseşte o pastă clasică.

Pasta de dinţi ajută la eliminarea bacteriilor de pe faţă şi oferă pielii suport în lupta cu excesul de sebum.

CITEŞTE ŞI PASTA DE DINŢI, o minune la casa omului! Iată câteva întrebuinţări ale acesteia

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » S-a spălat zile la rând cu PASTĂ DE DINŢI pe faţă! Ce s-a întâmplat cu tenul ei