Antena Meniu Search
x

Sofia era atât de SĂRACĂ, încât nu-şi putea permite nici măcar o pâine, iar acum este imaginea uneia dintre cele mai cunoscute CASE DE MODĂ din lume

Sofia Merchetner, în vârstă de 14 ani, devenită noua imagine a casei de modă Dior este întruchiparea Cenuşăresei din poveşti

Sofia Merchetner, în vârstă de 14 ani, devenită noua imagine a casei de modă Dior este întruchiparea Cenuşăresei din poveşti, potrivit Daily Mail.

Merchetner a trăit mult timp într-un cartier sărac din Tel Aviv, într-o casă subvenţionată de stat.

Mama ei era angajată la două slujbe pentru a-şi putea întreţine familia, iar Sofia dormea pe o saltea alături de fratele şi sora ei. Familia ei era atât de săracă, încât nu-şi putea permite nici măcar o pungă cu cereale pentru micul dejun.

Cariera controversată a Sofiei a început întâmplător când a fost văzută de un agent de modelling israelian. „Când am văzut-o pentru prima dată am ştiut că este specială”, a spus Roberto Ben Shoshan, fondatorul agenţiei de modeling Roberto.

Sofia împreună cu Rotem Gur, CEO-ul Roberto, a zburat la Paris pentru o audiţie şi o şedinţă foto însă a fost refuzată pe motiv că era prea tânără. Cei doi au decis să se plimbe prin magazinele Parisului. Norocul a fost că în magazinul Christian Dior, Gur a recunoscut pe cineva. Era Raf Simons, designer-ul Dior. Simons a fost impresionat şi a promis să o ajute. Câteva săptămâni mai târziu, Sofia Merchetner a primit un telefon de la agentul israelian. Dior îi oferea un contract pe doi ani în valoare de 170.000 de lire sterline.

Angajarea ei de către Dior nu a trecut neobservată şi mai mulţi oameni au zis că este prea mică pentru a fi angajată. Agentul ei a apărat-o spunând că este mereu supervizată.

Sofia a mărturisit că intenţionează să-şi continue studiile, în ciuda celor patru drumuri pe an la Paris pe care le are de făcut. „Este foarte important pentru mine să merg la şcoală. Sunt încă foarte tânără şi mă aştept să fiu supervizată până la vârsta de 18 ani”, a spus ea.

În ceea ce priveşte banii, Sofia spune că i-a dat pe toţi mamei sale şi că vrea să se mute într-un apartament mai mare, unde să aibă propria ei cameră.

Sursa: businessmagazin.ro 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Sofia era atât de SĂRACĂ, încât nu-şi putea permite nici măcar o pâine, iar acum este imaginea uneia dintre cele mai cunoscute CASE DE MODĂ din lume