Antena Meniu Search
x

O tânără din Statele Unite, cadou de Secret Santa chiar de la Bill Gates

O tânără din Statele Unite a avut parte de o adevărată surpriză de Crăciun! A primit un cadou de Secret Santa chiar de la Bill Gates. Totul a fost posibil după ce s-a încris la un concurs de schimb de cadouri pe platforma Reddit.

de Redactia Observator

la 27.12.2019, 18:22

Vezi și

O tânără din Statele Unite a avut parte de o adevărată surpriză de Crăciun! A primit un cadou de Secret Santa chiar de la Bill Gates. Totul a fost posibil după ce s-a încris la un concurs de schimb de cadouri pe platforma Reddit. Iar miliardarul american a ales să îi trimită o cutie mare, plină cu daruri. Printre cadouri s-a numărat şi o copie rară a unui manuscris semnat de scriitorul american F. Scott Fitzgerald.

"Bill Gates este Secret Santa-ul meu! Sunt marea câştigătoare din 2019", a fost mesajul transmis de tânără. 

Shelby participă la schimbul de cadouri de pe platforma Reddit de ani de zile. A trimis până acum 95 de daruri de Crăciun unor persoane necunoscute. Iar anul acesta cadoul său de Secret Santa a venit de la al doilea cel mai bogat om de pe planetă: miliardarul Bill Gates. 

Tânăra s-a gândit că Bill Gates ar putea fi Secret Santa-ul ei, după ce firma de curierat a informat-o că pachetul ei a fost livrat din Washington DC. Mai mult decât atât, cadoul cântărea aproape 40 de kilograme. În cele din urmă, bănuielile i-au fost confirmate. Americanca a fost nevoită, însă, să scoată fiecare cadou în parte din cutie pentru a le băga în maşină. 

Shelby, tânăra care a primit un cadou de la Bill Gates: Am dus cutia înapoi la firma de curierat, iar toată lumea era încântată să arunce o privire în interiorul ei 

De îndată ce a ajuns acasă, Shelby a postat pe canalul său de YouTube toate cadourile pe care le-a primit de miliardarul american. Printre ele se numără mai multe recuzite din universul Harry Potter, jucării pentru pisica ei, dar şi o copie a manuscrisului "Marele Gatsby". Cel din urmă e de altfel şi cadoul ei preferat

Paginile sunt scanate chiar după manuscrisul lui F. Scott Fitzgerald.

Bill Gates a făcut şi o donaţie în numele ei, mai exact în numele mamei sale, care a murit în luna aprilie. Este pentru al şaselea an la rând când miliardarul american participă la concursul de Secret Santa de pe Reddit, acolo unde utilizatorii scriu câteva cuvinte despre ei în speranţa că cineva le va cumpăra cadoul perfect.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Inedit » O tânără din Statele Unite, cadou de Secret Santa chiar de la Bill Gates