Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Te-ai întrebat vreodată? Ce se întâmplă cu APA lăsată într-un pahar peste noapte

Toţi lăsăm pe noptieră un pahar cu apă seara, în caz că ni se face sete peste noapte. Dar câţi dintre noi s-au întrebat vreodată ce se întâmplă cu lichidul în acest timp

de Redactia Observator

la 24.08.2015 , 09:28

Toţi lăsăm pe noptieră un pahar cu apă seara, în caz că ni se face sete peste noapte. Dar câţi dintre noi s-au întrebat vreodată ce se întâmplă cu lichidul în acest timp

Specialiştii ne avertizează că nu ar trebui sub nicio formă să consumăm apa pe care au lăsat-o neacoperită în pahar peste noapte. Motivul? Ei bine, bacteriile din camera în care dormim pot intra foarte uşor în contact cu lichidul.

Articolul continuă după reclamă

Chiar şi particulele de praf ce se depun în pahar peste noapte ne pot afecta serios sănătatea. Nu contează dacă ai şters chiar în seara precedentă praful, şi asta pentru că particulele din aer încă sunt în camera ta iar atunci când te plimbi prin cameră le ridici tocmai pentru că ele să se poată lăsa mai târziu peste paharul cu apă.

Trebuie să ştim că apa care rămâne peste noapte în paharul nostru îşi schimbă proprietatile în urma contactului cu aerul absorbind dioxid de carbon. Aşa că dacă o să consumi a doua zi această apă o să inghiti şi o mică cantitate de acid carbonic.

CITEŞTE ŞI Substanţele ascunse din băuturile alcoolice! Cât zahăr conţine un pahar cu bere

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi cere sfatul unui avocat înaintea unei tranzacţii imobiliare?
Observator » Inedit » Te-ai întrebat vreodată? Ce se întâmplă cu APA lăsată într-un pahar peste noapte