Antena Meniu Search
x

Test! Alege una dintre imagini şi află la ce afecţiune psihologică eşti predispus

Înainte de a parcurge acest test, trebuie să ştii că fiecare om este predispus la o boală psihică, deoarece are toate datele genetice pentru asta

Înainte de a parcurge acest test, trebuie să ştii că fiecare om este predispus la o boală psihică, deoarece are toate datele genetice pentru asta

Creierul este cel mai sensibil organ, susţin numeroşi cercetători, iar modificările pe care acesta le suferă de-a lungul evoluţiei noastre ne pot schimba comportamentul şi inclusiv felul în care vedem viaţa.

1. Ai ales imaginea numărul 1? Tinzi spre PARANOIA

Ai impresia că toată lumea are ceva împotriva ta. Este foarte greu să depăşeşti eşecurile deoarece nu vei încerca niciodată să vezi unde greşeşti, progresele fiind făcute cu mare dificultate. Ai nevoie de afecţiune şi de înţelegere mai mare de la cei din jur.

Dacă auzi cel mai des anumite silabe în spatele tău şi cineva începe să râdă în hohote, iar tu te enervezi şi te deprimi instant, eşti pe drumul spre paranoia.

2. Dacă ai ales imaginea cu numărul 2 poţi dezvolta teamă de VIAŢĂ SOCIALĂ

Dacă simţi o teamă neobişnuită când ieşi în mulţime, fără a te gândi că lumea te vorbeşte de rău, atunci poţi dezvolta o personalitate antisocială. Imaginea simbolizează felul în care ne naştem (fiinţe cu potenţial de socializare) reflectând în acelaşi timp afecţiunea psihică de izolare socială pe care o poţi căpăta în timp (capul mortului este plin de culoare - societatea este plină de oameni diferiţi, în schimb ce bază, bărbia, este gri - individul deja s-a izolat)

3. Ai ales ultima imagine? Asta înseamnă că Tinzi spre NARCISISM

Pacientu narcisist are un simţ exagerat de crescut al propriei importante. Este posibil să ai şi accente de histrionism (trăieşti totul foarte teatral cu scopul de a atrage atenţi). Dacă eşti dependent de imaginea ta şi vrei mereu că cei din jur să fie atenţi la tine, cu siguranţă eşti ori narcisist ori histrionic, sau o combinaţie din amândouă.

CITEŞTE ŞI Test de personalitate! Alege unul dintre arbori şi află ce spune asta despre tine

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » Test! Alege una dintre imagini şi află la ce afecţiune psihologică eşti predispus