Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Toate GOSPODINELE fac GREŞEALA ASTA! Cum trebuie PREPARATĂ, de fapt, fasolea

Amanda Rose, un psiholog şi cercetător din SUA, autor al volumului „Rebuild From Depression: A Nutrient Guide”, a explicat cum trebuie consumată, de fapt, fasolea pentru a ne bucura de toate proprietăţile sale

de Redactia Observator

la 12.01.2016 , 10:50

Amanda Rose, un psiholog şi cercetător din SUA, autor al volumului „Rebuild From Depression: A Nutrient Guide”, a explicat cum trebuie consumată, de fapt, fasolea pentru a ne bucura de toate proprietăţile sale

Articolul continuă după reclamă

Leguminoasele – fasolea, soia, năutul, lintea, arahidele sunt bogate în minerale, însă, potrivit dr. Rose, organismul nostru asimilează aproximativ jumătate din cantitatea nutrienţilor.

Iată cum trebuie preparată fasolea:

- Combinaţi apă clocotită cu apă filtrată şi turnaţi peste fasole până acoperiţi complet boabele. Faceţi asta cu o zi înainte de a găti propriu-zis fasolea şi puneţi vasul într-un loc cald.

- Păstraţi apă fierbinte într-un termos şi pe măsură ce boabele absorb apă, completaţi din nou până sunt acoperite complet.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?
Observator » Inedit » Toate GOSPODINELE fac GREŞEALA ASTA! Cum trebuie PREPARATĂ, de fapt, fasolea