Antena Meniu Search
x

Video Turneu de paintball, la Galați. Zeci de participanți s-au întrecut în faza naţională: "Încercăm să aducem sportul profesionist din nou"

Adrenalină, efort fizic, lucru în echipă și împușcături cu bile de vopsea. De asta au avut parte zeci de pasionaţi de paintball, la Galaţi. Practicanții acestui sport s-au întrecut în faza naţională, într-un turneu organizat special pentru ei. 

de Adrian Obreja

la 23.10.2022, 08:55

Vezi și

11 echipe s-au întrecut la Galaţi pe terenul special amenajat pentru iubitorii de paintball. Jucători au venit din toate colţurile ţării, iar competiția a fost una foarte strânsă.

Adrian Obreja, reporter Observator: Echipamentul, practic cel important lucru este arma, numită marker, butelia cu aer comprimat, rezervorul cu bile de vopsea şi ceea ce nu trebuie să lipsească, masca de protecţie.

Ionuţ Jiglău, organizator: Echipele sunt formate dintre trei oameni. O să fie trei versus trei. La fiecare om este câte un arbitru. Sunt şase arbitrii.

Mihai Aligică, participant: Toţi cei pe care îi vedeţi aici, sunt băieţi cu care ne vedem în fiecare an, la eveniment.

Pe acelaşi subiect

Paintball a apărut în România în urma cu aproximativ 15 ani

La finala Campionatului Naţional am găsit și o tânără din Republica Moldova. Practică acest sport de zece ani şi a fost singura fată prezentă la această competiţie.

Valentina, participant: Am început din facultate, când m-am dus cu soţul ca să vedem cum e. Şi ne-a plăcut. Am încercat şi noi. Am intrat în nişte cluburi. Încetul cu încetul am început să ne luăm echipamentul.

Paintball a apărut în România în urma cu aproximativ 15 ani şi continuă să devină tot mai cunoscut.

Ionuţ Jiglău, organizator: Noi acum încercăm să aducem sportul profesionist din nou, să-l reînviem. Au fost nişte băieţi care au încercat asta în urmă cu ceva timp. De acum încercăm să-l facem cât mai profesionist posibil.

Mihai Aligică, participant: Am început amical cu prietenii acest sport, care ulterior dintr-un simplu joc a devenit o pasiune, iar acum a ajuns un hobby.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Inedit » Turneu de paintball, la Galați. Zeci de participanți s-au întrecut în faza naţională: "Încercăm să aducem sportul profesionist din nou"