Antena Meniu Search
x

Vrei să ŞTERGI DEFINITIV un CONT de Facebook? Aceasta este SINGURA soluţie reală

Eşti urmărit de cineva sau pur şi simplu vrei să scapi definitiv de un cont vechi? Iată cum o poţi face sigur şi simplu

Eşti urmărit de cineva sau pur şi simplu vrei să scapi definitiv de un cont vechi? Iată cum o poţi face sigur şi simplu

Cum dispari definitiv de pe Facebook? – primul pas

Pentru a vă şterge contul de Facebook, întâi trebuie să-l puteţi accesa la adresa www.facebook.com. Dacă întâmpinaţi dificultăţi la autentificare, folosiţi una din metodele puse la dispoziţie pentru a vă schimba parola, înainte să treceţi la pasul următor. Nu puteţi şterge un cont decât după autentificare.

Cum dispari definitiv de pe Facebook? – şterge întregul istoric al activităţilor

În funcţie de cât de tare v-aţi supărat pe Facebook, ştergerea contului s-ar putea să nu fie suficientă. E posibil să vă ambiţionaţi şi să ştergeţi orice urmă a faptului că aţi avut vreodată profil pe reţeaua socială. Cu un pic de răbdare, puteţi anula fiecare like pe care l-aţi dat vreodată, puteţi şterge fiecare comentariu său fiecare postare. În cazul în care aveţi cont de 6-7 ani, această operaţiune va dura câteva ore sau câteva zile.

Faceţi click în colţul din dreapta sus şi accesaţi secţiunea Activity log. În partea stângă a noii pagini asiguraţi-vă că este bifat ,,All”. Instant va apărea o listă foarte stufoasă cu fiecare like pe care l-aţi dat, fiecare comentariu sau postare. Din păcate, activităţile voastre pe Facebook vor trebui şterse individual printr-un click în partea dreaptă a fiecărui element din listă.

Astfel, puteţi opta pentru Unlike la un link sau o imagine şi puteţi face click pe Delete în dreptul unui clip de pe YouTube partajat în urmă cu câteva săptămâni.

Articolul continua AICI!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Vrei să ŞTERGI DEFINITIV un CONT de Facebook? Aceasta este SINGURA soluţie reală