Antena Meniu Search
x

Vrei să te însori şi încerci să afli mai multe despre iubita ta? Iată topul celor mai bune neveste în funcţie de zodie

Vrei să te însori şi încerci să afli mai multe despre fata pe care o iubeşti? Astrologii au decis să realizeze topul celor mai bune soţii în funcţie de zodie.

Vrei să te însori şi încerci să afli mai multe despre fata pe care o iubeşti? Astrologii au decis să realizeze topul celor mai bune soţii în funcţie de zodie. Iată ce a ieşit.

1. Gemeni

Cu siguranţă vei fi una dintre cele mai bune soţii datorită firii sociabile şi deschise. Nu îţi doreşti certuri în familie şi de cele mai multe ori vei evita discuţiile în contradictoriu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vrei să-i oferi partenerului stabilitatea necesară pentru a avea o căsnicie fericită şi trainică şi din acest motiv îţi place să-l surprinzi cu diverse lucruri mici, romantice, dar nu foarte dese, pentru a le face speciale.

2. Rac

În mod sigur, primeşti titlul de cea mai bună mamă şi soţie. Ai înnăscută tendinţa de a te îngriji de alţii şi de a-i face fericiţi. Vei avea o căsnicie pe termen lung sau pentru toată viaţa, deoarece această uniune este sfântă pentru tine. Nu există jumătăţi de măsură, iar când porneşti pe acest drum te implici 100%.

3. Săgetător

În mod sigur vei fi o soţie bună, însă nu perfectă din cauză că nu suporţi rutină. Fugi de activităţile repetitive şi astfel păstrezi flacăra aprinsă în relaţia sentimentală, lucru ce te ajută foarte mult, deoarece partenerul va şti la ce să recurgă în momentul în care va avea nevoie de o cămaşă călcată sau o mâncare caldă.

4. Vărsător

Nu-ţi plac discuţiile în contradictoriu, ţipetele şi certurile. Vrei ca mai mereu partenerul să-ţi zâmbească şi să te binedispună. De multe ori te va găsi dansând prin casă şi dând cu mătura sau gătind.

5. Peşti

Eşti o soţie bună din cauza unei trăsături specifice, şi anume aceea de a fi sensibilă şi de a fi visătoare în legătură cu orice vă înconjoară.

Aştepţi ca totul să decurgă de la sine sau că partenerul să facă tot ce este necesar pentru a-ţi oferi o stabilitate psihică şi emoţională. Din partea ta va avea parte de toată dragostea şi sprijinul din lume.

Acesta ar fi top 5 cele mai bune neveste, în funcţie de zodie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Inedit » Vrei să te însori şi încerci să afli mai multe despre iubita ta? Iată topul celor mai bune neveste în funcţie de zodie