Antena Meniu Search
x

Angajatul unui crematoriu declara adulţii morţi ca fiind copii, pentru a câştiga bani în plus. Ce sumă a strâns francezul în şase luni

Angajatul unui crematoriu din oraşul Clermont-Ferrand, în centrul Franţei, care declara adulţi decedaţi drept copii pentru a obţine nişte bani în plus, este urmărit penal pentru abuz de încredere, a anunţat vineri o sursă judiciară, relatează AF, citat de Agerpres.

de Redactia Observator

la 10.02.2023, 18:37

Sicriu
Un angajat al unui crematoriu declara adulţi defuncţi ca fiind minori - Shutterstock

"Procedura era destul de grosolană: declara defuncţi majori ca fiind minori, deoarece aceştia sunt scutiţi de taxe", a explicat sursa judiciară, confirmând o informaţie a unui cotidian local, La Montagne.

Clienţii achitau suma datorată în mod normal şi bărbatul încasa apoi diferenţa în contul său, adică în şase luni, o sumă reprezentând 27.700 de euro. Plasat miercuri în arest, angajatul a recunoscut faptele. Eliberat, el se va prezenta în septembrie în faţa justiţiei franceze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Angajatul unui crematoriu declara adulţii morţi ca fiind copii, pentru a câştiga bani în plus. Ce sumă a strâns francezul în şase luni