Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Astăzi și-a câștigat aripile de înger". Un tată a murit la câteva zile, după ce și-a pierdut soția și cei patru copii într-un cumplit accident, în SUA

Și-a pierdut soția și cei patru copii într-o clipă fatală, într-un cumplit accident rutier. Iar după câteva zile de agonie, în spital, tatăl a pierdut și el lupta pentru viață și s-a alăturat în moarte celor dragi.

de Monica Palade

la 04.08.2022, 21:16

Thomas Dobosz din Illinois, a cărui soție, patru copii și un prieten de familie au murit în accidentul frontal pe o autostradă, în weekend, a murit și el, fiind a opta victimă.

Impact fatal cu 8 morți

Thomas Dobosz, în vârstă de 32 de ani, a fost transportat inițial cu avionul la un spital în stare critică, după ce duba Chevrolet pe care o conducea s-a lovit frontal cu un Acura TSX care mergea pe contrasens pe autostrada Interstate 90, în jurul orei 2 dimineața, duminică, a declarat poliția de stat din Illinois.

Ambele vehicule „au fost cuprinse de flăcări”. În accident, au murit pe loc soția lui Dobosz și cei patru copii, împreună cu o fetiță, în vârstă de 13 ani care era cu ei, dar și șoferița din Acura, în vârstă de 22 de ani, Jennifer Fernandez.

Pe acelaşi subiect

Din păcate, miercuri, a fost pronunțat și decesul capului familiei, care până în acel moment a fost singurul supraviețuitor al tragediei.

Familia a lansat o campanie de strângere de fonduri online. „Tom și-a câștigat aripile de înger și este acum alături de minunata sa soție, Lauren, și de copiii lor prețioși”. Fernandez era singură în Acura în momentul accidentului, care este încă în curs de anchetă, au spus polițiștii. Nu este clar de ce Acura TSX mergea pe contrasens. Familia Dobosz - Lauren, 31 de ani,

Thomas, 32 de ani, și copiii lor, Ella, 5 ani, Nicholas, 7 ani, Lucas, 8 ani și Emma, 13 ani; și prietena lor de familie, Katriona Koziara, care avea și ea 13 ani, - se îndrepta spre Minnesota, pentru o vacanță înainte de fatalul impact.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » "Astăzi și-a câștigat aripile de înger". Un tată a murit la câteva zile, după ce și-a pierdut soția și cei patru copii într-un cumplit accident, în SUA