Antena Meniu Search
x

Galerie foto Moarte învăluită în mister pentru un băiețel de 14 ani. Sinucidere sau accident, după ce a căzut de la etajul 7 al unui bloc în timp ce se afla la bunici, în Anglia

Iubea la nebunie astronomia, dar nimeni nu bănuia că acest lucru îi va aduce chiar și sfârșitul. Marcel, un adolescent de 14 ani, a murit, după ce a căzut de la etajul 7, din balconul bunicilor săi. Se crede că băiatul a vrut să privească mai bine stelele, însă anchetatorii nu exclud chiar și sinuciderea.

de Monica Palade

la 04.08.2022, 15:46

Marcel Bruchal, 14 ani, din Newham, estul Londrei, a murit pe 19 martie 2022, în jurul orei 21.15, după ce a căzut de la etaj, în timp ce se afla în apatamentul bunicilor săi. Zece minute mai târziu, medicii de pe ambulanța sosită la fața locului, l-au găsit pe adolescent în stop cardiac. Până să ajungă însă la Royal London Hospital, inima lui s-a oprit definitiv.

A căzut încercând să privească mai bine stelele

Acum, medicul legist a dezvăluit că dragostea lui pentru astronomie ar putea să fie de vină pentru moartea sa, după ce bunica băiatului a povestit că ieșise de două ori pe balcon ca să se uite, înainte de sfârșitul său dramatic. A doua oară, nu era singur, ci cu un membru al familiei.

„Au ieșit afară, iar el se uita ciudat. Am întrebat (n.r. pe celălalt membru) și mi-a spus că se uita în jos”, a povestit bunica. Apoi a auzit țipetele disperate ale martorului neputincios. L-am auzit țipând: Marcel, nu, Marcel, nu. De ce? Era lângă mine și țipa și plângea, dar nu îmi dădeam seama ce spune. M-a luat de mână și m-a dus pe balcon. Mă uitam de-a lungul său. Nu știam la ce vrea să mă uit. Mi-a spus: Marcel e întins acolo. Am văzut doi oameni și o mașină. Apoi am văzut pe cineva întins”. Au coborât și l-au găsit pe adolescens sângerând. „Soțul meu l-a mutat puțin. Țipam isteric, tremuram. I-am spus să nu îl atingă. Puteam vedea că e mort, picioarele lui erau îndoite și nu se mișca”, a mai povestit bunica băiatului, care crede că Marcel a murit încercând să privească mai bine la stele.

Pe acelaşi subiect

„În acea seară a fost o noapte foarte înstelată și a trecut o cometă. Poate că a vrut să arunce o privire... Știm sigur că Marcel nu și-a plănuit moartea."

Sinucidere sau accident

La sfârșitul audierii, medicul legist Mary Hassell a declarat: „Unele elemente ale modului în care Marcel a murit sunt clare pentru mine, dar unele sunt mai greu de înțeles. Nicio altă persoană nu a fost implicată în asta. Marcel trebuie să se fi urcat pe balcon pentru a se arunca. Acesta era un balcon sigur, era un tânăr de 14 ani”. Ea a continuat spunând că cea mai evidentă concluzie ar fi că tânărul adolescent s-a sinucis.

Totuși, Mary Hassell a spus că „nu este tocmai mulțumită de faptul că Marcel s-ar fi urcat pe balcon pentru a-și lua viața”. Ea a continuat: „Toate dovezile pe care le-am auzit sunt că era un copil foarte fericit. Era foarte iubit, se descurca bine la școală”.

Doamna Hassell a concluzionat că ar putea să fi fost un accident, deoarece Marcel „devenise evident interesat să se ridice pe balcoane” și poate că „dragostea lui pentru astronomie” l-a făcut să privească stelele.

Ea a concluzionat: „Este probabil să fi căzut de pe balcon și că aceasta să fi fost o cădere accidentală”.

Aducându-i un omagiu fiului ei, mama lui Marcel, Karolina Bruchal, a spus: „În timpul vieții noastre, nu am crezut niciodată că ne vom afla în această situație. În cele mai mari coșmaruri ale mele nu am crezut că voi scrie vreodată aceste cuvinte. Scriu pentru că suntem atât de letargici și neputincioși, pentru că ne-am dori atât de mult să ne trezim. Pentru că nu mai sunt lacrimi. Iubitul nostru, frumos, inteligent și sensibil, Marcel”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Moarte învăluită în mister pentru un băiețel de 14 ani. Sinucidere sau accident, după ce a căzut de la etajul 7 al unui bloc în timp ce se afla la bunici, în Anglia